Önce maç sonra yemek

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Zağnosspor, yeni sezon hazırlıklarını ikinci kez karşı karşıya geldiği Danimarka'nın Ajax Kobenhavn takımıyla yaptığı maçla sürdürdü.

Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda karşılaşan iki takımın müsabakası büyük çekişmeye sahne oldu. İlk maçta salondan 29-19’luk rahat bir skorla ayrılan Zağnos’un Perileri, ikinci hazırlık maçının ilk yarısında devreyi 1 sayı farkla geride kapadı ve 12-13’lük skorla soyunma odasına gitti. İkinci yarıda  oyuna ağırlığını koyan Zağnosspor, önce eşitliği sağladı sonra da öne geçti ve maç sonuna kadar üstünlüğünü devam ettirince salondan 24-22 galip ayrıldı. İkinci maçından da galibiyetle ayrılmayı başaran Zağnosspor, sergilediği performansla yeni sezona hazır olduğunun görüntüsünü verdi.

Müsabakayı Zağnos Spor Kulübü Genel Başkanı Emre Aksoy, Zağnos Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim, yöneticiler Abdülaziz Baş, Serkan Aydın, Sabri Bayrak, Adem Kahraman, Sezgin Üstün ve Hakan Yeşilyurt yakından takip ederken, müsabakanın ardından iki takım oyuncuları Yomra Kebapçım Restaurant’ta düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Haber

DANİMARKALI JOHN LARSEN’DEN ZAĞNOS’A ÖVGÜ
Yemekte konuşan Ajax Kobenhavn Teknik Direktörü John Larsen, Türk hentbolunun oldukça ilerlediğini gördüğünü vurgulayarak; “Zağnosspor dinamik ve güçlü bir takıma sahip. Çok iyi oyuncuları var. İki maçta da bizi yenme başarısı gösterdiler. Tebrik ediyorum. Ligde başarılar diliyorum. Bizim kadromuz Zağnosspor’a göre daha genç oyunculardan kurulu. Burada gücümüzü görme fırsatını yakaladık. İlk maça oranla ikinci maçta daha iyiydik. Çünkü takımı tanımıyorduk. İkinci maç rakip takımın hücumlarına özellikle çalıştık. Nitekim ortada giden bir mücadele oldu. İki maçta da dostluklarından ötürü hem oyunculara hem de yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yemeğin ardından Zağnossporlu oyuncular rakip takım oyuncularına içerisinde yöresel hediyelerin olduğu hediye paketleri verdi, rakip takım oyuncuları ise bu jeste kırmızı gül ile karşılık verdi.

Bakmadan Geçme