Hentbol Bayan Milli Takım Antrenörü Hikmet Vurgun, “ilk öncelik grupta ilk ikide yer almak olacaktır.”dedi.
Kura çekimi sonrası Bayan A Milli Takımımızın ilk rakibi Cezayir’i değerlendiren Hikmet Vurgun, "İyi bir başlangıç yapıp Cezayir maçından galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Bu zamana kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımız Akdeniz Oyunları içindi.
Adana’da şuan için herşey yolunda ve takım olarak yarın ki (cumartesi) maça kilitlenmiş durumdayız. Sadece tek sıkıntı Sıcaklık.
Grubumuzda Karadağ ve Sırbistan güçlü ekipler. Bu iki maçtan en az birisini kazanarak grupta öncelikle ilk ikide yer alıp , haftaya cuma yarı final , cumartesi günü final oynamak istiyoruz."dedi.
Milli Takımımız ilk maçını 22 Haziran Cumartesi günü saat 17:00’de Cezayir ile oynayacak. Bu karşılaşma TRT’den canlı olarak yayınlanacak.
2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turunda Sırbistan ile... Haberin Devamı..
TUĞBA AKKESEN/Hentbolhaber.net – 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off... Haberin Devamı..
EHF Erkekler EURO 2024 Elemeleri 1. Grup'ta mücadele eden A... Haberin Devamı..
EHF Erkekler EURO 2024 Elemeleri 1. Grup'ta mücadele eden A... Haberin Devamı..
EHF Erkekler EURO 2024 Elemeleri 1. Grup'ta mücadele eden A... Haberin Devamı..
16. Akdeniz Hentbol Konfederasyonu U17 Kızlar Şampiyonası'nda mücadele eden U17... Haberin Devamı..