Önemli Olan Her Maçta Puan Almak

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası’nda son 16 takım arasına kalan Beşiktaş’ın bugün çekilen kura sonucunda rakipleri belli oldu.

D Grubunda Stiinta Municipal Dedeman Bac-u (Romanya), SC Magdeburg (Almanya) ve HBC Nantes (Fransa) ekipleri ile eşleşen Beşiktaş’ta Hentbol Şubesi İdari Menejeri Berk KARAHAN’lı değerlendirmelerde bulundu.

HaberKARAHAN’lı : "Öncelikle burada bulunmak bizim icin büyük bir onur. Bu sevinciyaşattıkları için hocalarımıza ve sporcularımıza, emeği geçen herkeseteşekkür ederiz.

İlk maçımızı içerde SC Magdeburg (Almanya) oynayacağız.  İki takımda grup maçlarına galibiyetle başlamak isteyecektir. Kağıt üzerindeSC Magdeburg ağır bassada, unutulmamali ki biz son 5 senedir Lemgo maçı dadahil olmak üzere kendi sahamızda maç kaybetmedik. Bu da taraftarımızlakenetlendiğimizde ne kadar tehlikeli bir ekip oldugumuzun göstergesi. 

Maclardanpuan almak önemli olduğu için her maça final havasında hazırlanıp, o şekilde konsantre olmalıyız. Türk hentboluna bu sevinci yasattığımıziçin ayrıca mutluyuz. Fransız ekibi Nantes, final4’a da ev sahipligiyapacağı için tüm maçlarda ekstra motive olacaktir." dedi.

Transfer ile ilgili olarak KARAHAN’lı "Hocalarımızın isteği doğrultusunda kadromuzda bir yada iki oyuncu dahil edebiliriz." dedi.

 

Bakmadan Geçme