Onursal Başkan’dan İddaalı Açıklamalar

Hentbol Bayanlar 1.Liginin Ankara temsilcisi Atlantik Spor Kulübü’nün Onursal Başkanı Ulaş Ortakaya , Hentbolhaber.Net’e iddaalı açıklamalarda bulundu.

Hentbol Bayanlar 1.Liginin flaş ekibi Atlantik Spor Kulübü Onursal  Başkanı Ulaş Ortakaya , Hentbolhaber.Net’e düşüncelerini şöyle aktardı , " Play-Off müsabakaları öncesi ligde önemli müsabakalar oynayacağız. Rakibimiz Van Gençlik ekibi ile oynayacağımız zorlu mücadeleden mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Takımımıza ve teknik ekibimize güvenimiz sonsuz. Ligde ilk kez yer almamıza rağmen başarılı sonuçlar alarak yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz Süper Lige çıkıp , Türk hentboluna bir nebze de olsa faydalı olmak  istiyoruz. Kısmet olur Süper ligde yer alır isek lige damga vuracak sürpriz bir ekip yaratarak , Türk Hentbol’unun  Avrupa Kupaları’nda tanıtımına  katkıda bulunmak istiyoruz. Türk hentboluna yatırımlarımız devam edecek. Play-Off’ların zorlu geçeceğinin farkındayız fakat önemli olan rakiplerimizin neler yaptığı ve güçleri değil  , bizim neler yapabildiğimizdir ve bizim ekibimiz lige renk kattığına inanıyorum. Şahsi fikrim ligin en karakterli , en iyi oyuncuları ve en kaliteli antrenörü ile çalışıyoruz. " dedi.

Son olarak Ortakaya sporcularına şu sözler ile düşüncelerini belirtti , " Genç ve dinamik olan sporcularımın Play-Off müsabakalarında takımımızı en iyi şekilde temsil ederek Süper Lige çıkaracaklarına inanıyorum. Sporcularımıza gereken desteği her zaman vereceğiz. Şahsım ve teknik kurulum adına başarılar diliyorum. " dedi.

Haber
Haber

Bakmadan Geçme