Ordu Boztepe’de Antrenör Zeki Polat Konuştu

Hentbol Bayanlar Süper Ligi temsilcisi Ordu Boztepe Gönülspor Antrenörü Zeki Polat, Nilgün Vurgun’un Annesinin vefatı ve transferler hakkında açıklamalarda bulundu.

Zeki Polat, sözlerine "Dün acı bir haber aldıklarını belirterek başladı ve Milli Takım Antrenörlüğü yapmış olan Nilgün Vurgun’un annesinin vefat ettiği öğrendik.. Hem Kulüp Başkanımız Şükrü Gönül , hem de kendi adıma Vurgun çiftine başsağlığı dileriz. Merhumeye Allah rahmet Eylesin"diyerek başladı.

Polat , "Başarılı bir kadro ile buralara geldiklerini, Oyuncularının hepsine teşekkür ettiğini" belirtti.

Polat, Transferler konusunda ise, "Tecrübeli oyuncular ile takım içerisindeki rekabeti attırmak amacıyla, her mevkiye çeşitli transferler yaptık. Çalışmalarımız da devam ediyor. Amacımız takım içerisinde rekabeti arttırmak ve yedek bankı olsun sahada oynayan oyuncular olsun, takım birlikteliğini sağlamak ve mücadeleci ruhu sahada ortaya koymak olacaktır."dedi.

Makedonya Takım kaptanı Pivot Robertina Mechevska’nın transferi hakkında, " Geçen sezon pivot mevkiinde eksikliğimiz olmuştu. Robertina’nın transferi ile birlikte onun hem tecrübesini genç oyunculara aktarımını sağlamış , hem de o mevkiide kuvvetlenmiş olacağız."dedi.

"SERPİL TAKIMIMIZI ATEŞLEYECEKTİR"

Zeki Polat dün imza attırdıkları Kaleci Serpil Çapar(Soylu) hakkında ise, "Serpil kalitesini oyunu ile kanıtlamış ve A Milli Takımımıza da katkıları çok fazla olmuştur. Belirli bir süre hayatın en güzel anı Anneliği tatmıştır. Bu sebeble hentbole bir süre ara verdi. Ancak kurtarışları , oyuna olan katkısı takımımızı ateşleyecektir. Performansı  arttıkça da A Milli Takımımızda tekrar yerini alacaktır."dedi.

Son olarak tüm transferlerimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çalışmalarımız devam  ediyor diyen Zeki Polat, düşüncelerini aktarmış oldu.

Bakmadan Geçme