Ordu’da Kazanan Çıkmadı

Hentbol Bayanlar 1.Ligi 23.Haftası’nda Ordu Boztepe Gönülspor ile Trabzon Hentbol Akademi Spor Kulübü yenişemedi.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda oynan müsabakanın ilk 10 dakikası2-3 deplasman ekibi Trabzon Hentbol Akademi Spor Kulübü’nün üstünlüğüvardı. Karşılıklı atılan goller sonunda 24′ dakikaya 8-8 eşitlik ilegirildi. İlk yarının son dakikalarında üst üste goller bulan deplasmanekibi ilk yarısı 9-12 skor ile önde kapattı.

Müsabakanın ikinciyarısına hızlı başlayan deplasman ekibi farkı 4 sayıya çıkarttı. Evsahibi ekip farkın açılmasına engel oldu ve  farkı eritti. İkinciyarının son 10 dakikasına Trabzon Hentbol Akademi Spor Kulübü 19-21 öndegirdi. Son 5 dakikaya girilir iken deplasman ekibinin 22-23 , 1 farkile üstünlüğü var idi. Ordu Boztepe Gönülspor 23-23 eşitliği sağladı. Evsahibi ekip Ordu Boztepe Gönülspor 24-23 öne geçti. TrabzonHentbolAkademi Spor Kulübü Antrenörü Ahmet Rıza Ursavaş dakikalar 28:45gösterir iken kırmızı kart ile diskalifiye edildi. Müsabakanın son 1dakikasına girildiğinde deplasman ekibi mola aldı. Trabzon temsilcisininattığı son gol müsabaka sonucunu belirledi. 24-24 sonuç ile maç eşitlikile tamamladı. Hentbol Severler adına zevkli ve çekişmeli bir mücadeleoldu.

Bugün takımının başında ilk kez sahaya çıkan Antrenör Zeki Polatyaptığı açıklamada , " Maça çok tutuk başladık.Takım olarak birbirimizitanımaya çalışıyoruz. Bu hafta yoğun bir antreman süreci geçirdik.  Hedefimiz olan  play-offlara hazırlanıyoruz. Rakibimiz cok iyi mücadeleetti.
Her iki takım maçı bırakmadı. Hentbole yakışır bir mücadele sahaya yansıdı.
Bukadar hazırlık çalışma , yatırımlarımız Süper Lig üzerine , OrduBoztepe’yi Süper Lige çıkartıp , Avrupa Kupaları’nda oynamak istiyoruz. " dedi.

OrduBoztepe Gönülspor Başkanı Şükrü Gönül ise yaptığı açıklamada , "Aldığımız bu beraberlik ile ligi lider olarak tamamlamayı garantiledik.Bundan sonra formalite müsabakaları oynayacak olsak bile oynayacağımızmaçlardan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Hedefimiz Play-Off’larsonunda Süper Lige yükselerek Ordu Boztepe Gönülspor’u en iyi şekildetemsil etmek istiyoruz. " dedi.

Ordu Boztepe Gönülspor kalecisiNejla Ulucan ise yaptığı açıklamada , " Bu maçı kazanmak istiyorduk.Kazanmayı istedik fakat olmayınca olmuyor . Lider takımız play-offlardadaha iyi mücadele ederek Süper Lige adımızı yazdıracağız. Yeniantreörümüz Zeki Polay hocamız ile çalışmalarımıza hedeflerimizdoğrultusunda devam ediyoruz. " dedi.

Bakmadan Geçme