Ordu’nun Yeni Takımı BOZTEPE GÖNÜLSPOR

Ordu Boztepe Gönülspor Başkanı Şükrü Gönül, kadın hentbol takımının 2013-2014 sezonunda Türkiye Hentbol Kadınlar 1.Ligi'nde mücadele edeceğini belirtti.

Süper Lig’e çıkmak üzere bir kadro kurduklarını ifade eden Gönül, transferde geçtiğimiz sezon Orduspor’da oynayan tüm oyuncuları renklerine kattıklarını söyledi.

 “Süper Lig’e çıkmak istiyoruz”

Yeni sezonda Süper Lig’e yükselmek için kadro oluşturmaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Gönül, “Önümüzdeki sezon Ordu Boztepe Gönülspor Kadın Hentbol Takımı olarak 1.Lig A Klasmanı’nda mücadele edeceğiz. Yeni sezonda hedefimiz Süper Lig. Bayramdan sonra Ankara’da 10 günlük kampa gireceğiz ve Ordu’ya döneceğiz. Takımımız maçlarını Ordu’da oynayacak” dedi.

“3 yabancı oyuncuyla görüşüyoruz”

 

Transfer çalışmalarında sona geldiklerini söyleyen Gönül, “Geçtiğimiz sezon Orduspor Kadın Hentbol Takımı’nda oynayan tüm oyuncuları renklerimize kattık. Bu oyuncular dışında 3 yabancı oyuncu ile daha görüşüyoruz. Ayrıca Çankaya’dan 2 oyuncu ile de anlaşmak üzereyiz. Görüşmelerimiz sürüyor. Antrenörlüğümüzü ise geçtiğimiz sezon Orduspor’u çalıştıran Orhan İlerisoy yapacak” şeklinde konuştu. 

Kaynak: ORDU HAYAT / TEVFİK KUL

Bakmadan Geçme