Orduspor’lu Hentbolculardan Başkana Ziyaret

Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen’i, Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek, Hentbol takımı hocası Orhan İlerisoy, yönetim kurulu üyeleri, bayan hentbolcular ziyaret etti.

Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.NedimTürkmen’i,  Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek,Hentbol takımı hocası Orhan İlerisoy, yönetim kurulu üyeleri, bayanhentbolcular ziyaret etti.

Durugöl Tesislerinde gerçekleşenziyarette Başkan Türkmen takıma başarılar dileyerek, "Göreve geldiğimilk günden itibaren Orduspor Kulübünün sadece futbol ile değil değişikbranşlarda da yer alması için çalıştık. Bu yılda bünyemize Hentboltakımını kattık. Takımımızın kurulmasında emeği geçen herkese teşekkürediyorum. Yeni sezonda takımımıza başarılar diliyorum. İnanıyorum ki çokiyi bir ekip olarak Türkiye’de ses getireceğiz."dedi.

Takım hocası İlerisoy yaptığı açıklamada, "Bu yıl hedefimiz lige tutunarak ilkbeş içinde yer almaktır. Hedefimiz büyük şu anda milli takımlarda formagiymiş sporculardan oluşan önemli bir takım kurarken 4 yabancı sporcutransfer ettik. Önümüzdeki sezon daha iyi bir takım kuracağız. İnşallahOrdu şehri ile bütünleşerek başarılı günler geçireceğiz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme