“Orduspor’u yenersek…”

Araç Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Baltacı, Orduspor’u mağlup etmeleri halinde büyük ihtimalle ligde kalacaklarını söyledi.

Baltacı, gazetecilere yaptığı açıklamada, HentbolFederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz, Araç BelediyeBaşkanı Mustafa Ayanoğlu ve kulübün yönetim kurulu üyeleri ile KastamonuValisi Erdoğan Bektaş’ı ziyaret ederek yardım talep ettiklerinianlattı.

Hafta sonunda Orduspor ile Ankara’da yapacakları karşılaşmanın çokönemli olduğunu vurgulayan Baltacı, ”Orduspor’u yenersek büyük ihtimalligde kalıyoruz. Bu yüzden yenmek zorundayız ve yeneceğiz. Hafta sonundaherkesi maça bekliyoruz. Sonraki hafta da burada Çankaya Belediyesporile karşılaşmamız var. Bu maçı da almak için mücadele edeceğiz” diyekonuştu.

Araç Belediyespor’un yardımcı antrenörü Cengiz Kesici ise her güntek antrenman yaparak maça hazırlandıklarını belirterek, takımda sakatya da cezalı sporcu bulunmadığını dile getirdi.

Öte yandan, 15 maçta 2 galibiyeti bulunan Araç Belediyespor, 4puanla son sıradaki Orduspor’un bir puan üzerinde bulunuyor.

Bakmadan Geçme