Örnek Hentbolcu Can Çelebi

Can Çelebi örnek olmaya devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Ankara İl Özel İdare SK’dan Hırvatistan’ın RK Nexe Nasice ekibine transfer olan başarılı oyuncu, Nexe ile SEHA Ligi’nde mücadele etmiş ve takımının 2015/2016 Sezonunda da SEHA Ligi bileti almasında büyük rol oynamıştı.

Çelebi, hentbolun ekol ülkelerinden Hırvatistan’da başta RK Nexe taraftarları olmak üzere hentbol sevenlerin gönlünde taht kurdu. Birçok küçük hentbolcunun gönlünde yer edinen Can Çelebi, önümüzdeki sezon Fransa 1. Ligi’nin (Ligue Nationale de Handball – LNH) yeni ekibi Chartres Métropole Handball 28’e transfer oldu.

O Can Çelebi dün Sportofit Doğa Kulübün misafiri oldu. Küçük çocuklar ile hentbolu konuşan ve onlara hentbol sevgisini aşılamaya çalışan Can Çelebi, yanında küçük çocuklara da hediyeler götürdü.

Haber

Can Çelebi kendi sosyal paylaşım sayfasında, “Sportofit Doğa Kulübü’nün davetlisi olarak, dün küçük kardeşlerimle söyleşi gerçekleştirdik. Yaşlarına göre çok olgun ve bir o kadar da ilginç sorular sorarak beni şaşırttılar. Bir kişiye bile Hentbolu sevdirebildiysek ne mutlu bize. Misafirperverlikleri için Sportofit Doğa Kulübü çalışanları ve sevgili üyelerine teşekkür ederim” diye düşüncelerini paylaştı.

Türkiye’de hiçbir hentbolcu markalaşma adına adımlar atmazken, Can Çelebi’nin çabaları ve başarıları tüm hentbolculara örnek oluyor.

Bakmadan Geçme