Osman Kalyoncu “Galip gelebilirdik”

Kadınlar Süper Ligi’nde Trabzon Zağnos Spor Kulübü maçından 1 puan çıkaran Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü’nde Teknik Direktör Osman Kalyoncu değerlendirmelerde bulundu.

Kalyoncu Hetbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada, “Trabzon Zağnos maçı bizim için zor oldu. Ligin en güçlü rakiplerinden biri. Zağnos deplasmanından puan çıkardığımız için mutluyum. Müsabaka boyunca son dakikalara kadar önde olan taraf Zağnosspor’du. Biz son dakikalarda aldığımız molanın ardından oyunu lehimize çevirdik ve skoru dengeye getirdik. O dakikalarda rakibimiz oyundan düştü ve puanı aldık. Belki biraz daha zaman olsa galip gelebilirdik”dedi.

“İZMİR GENÇ VE DİNAMİK EKİP”
Hafta sonu İzmir Büyükşehir Belediyesi SK ile karşılaşacaklarını belirten Kalyoncu, “Bizi zor bir maç bekliyor”dedi.

Kalyoncu devam eden açıklamalarında, İzmir Büyükşehir Belediyesi SK yıllardır beraber oynayan genç bir ekip. Ayrıca birbirini tanıyan oyunculardan kurulu. Yıllardır beraber oynamaları en güçlü yönleri ve çok beğendiğim bir ekip. Kastamonu’lu hentbol severler açısından güzel bir maç olacak. Bizde galip gelmek için elimizden geleni yapacağız. Kastamonu’lu taraftarlara bayram hediyesi vermek istiyoruz”dedi.

Bakmadan Geçme