Osman Kalyoncu İmzaladı

Kastamonu Belediyespor, Antrenör Osman Kalyoncu’yla sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Mustafa Uğur Ünal, kafede düzenlenen imza töreninde,transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek,çalışmaları belirli noktaya getirdiklerini söyledi.

Bu kapsamda, deneyimli Kalyoncu’yu da antrenörlüğe düşündüklerini ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

"HocamızSüper Lig’e hakim olduğu için bütün oyuncularla dirsek teması içinde.Sezon başladıktan sonra, Kastamonu’yu hentbol şehri halinegetirebilirsek, farkındalık yaratabilirsek… Maç günlerinin şölenhavasında geçmesini istiyoruz. Bu konuda hocamızın da görüştüğüşirketler var, biraz daha profesyonel manada bakıyoruz bu işe. Hocamızınaltyapıyla ilgili düşünceleri var, kentteki beden eğitimiöğretmenlerini bu işin içine katarak. Anladığım kadarıyla hocamız,yatılı okullara da büyük önem veriyor. Onunla ilgili de çalışmalarımızolacak. Kendisine sözleşmenin hayırlı olmasını, yeni görevinde başarılardilerim."
 

Kalyoncu da Kastamonu’nun kendisi için yabancı olmadığını dilegetirerek, milli takım ve kulüp kamplarının birçoğunu buradayaptıklarını anlattı.

"Rize’yle de görüşüyordum ama tercihimiKastamonu için kullanmayı düşündüm" diyen Kalyoncu, "Gerçekten yeniyönetim ve yapılanmanın kafamızdakileri yapma adına iyi zemin olduğunudüşünüyorum. Şu anda Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve SporYüksekokulunda öğretim görevlisiyim. Bu sene Süper Lig’de yeni çıkankulüplerin yaklaşımlarından kaynaklanan dengesizlik var. Budengesizliğin içinde yer almak istemiyoruz. Geçen sene Kastamonu çokızdırap yaşadı. Mevcut transferleri yabancılar olmasına rağmen, son andaKonak Belediyesini yenerek ligde kalmayı başardı. Bunu, bu yılyaşamamamız lazım" ifadesini kullandı.

Kalyoncu, uzun vadedeKastamonu’yu uluslararası eğitim merkezi yapmak için çalışacaklarınıaktararak, bu konuda dünyayla entegrasyonlarının çok iyi olduğunukaydetti.

Konuşmaların ardından, Kalyoncu, kulüp yönetimiyle bir yıllık sözleşmeye imza attı.

TöreneKastamonu Belediyesi Spor İşleri Müdürü Metehan Babaş, KastamonuBelediyespor Yardımcı Antrenörü Cengiz Kesici ve Basın Sözcüsü HüdaverEski de katıldı. Heyettekiler, daha sonra Atatürk Spor Salonu ve GaziStadı başta olmak üzere, kamp alanlarında incelemelerde bulundu.

 

Bakmadan Geçme