Osman Kalyoncu: “Play-Off’lara sağlam gitmek istiyoruz”

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve spor Kulübü Antrenörü Osman Kalyoncu, deplasmanda puan almadan dönmenin üzüntüsünü yaşadıklarını İhlas Haber Ajansı Muhabirine söyledi.

Kadınlar Süper Ligi’nde mücadelesine devam eden ve Avrupa Kupası ile Türkiye Kupası’nda da yer alan Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Osman Kalyoncu, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü maçını değerlendirdi.

Tecrübeli antrenör Kalyoncu, “Deplasmandan puan alamadan dönmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hücumda yapmış olduğumuz hatalar ve hızlı hücum yememiz skoru onların lehine geçmesini sağladı ve ilk devre farklı kapandı. İkinci devre çok ciddi riskler alarak farkı kapatmak için mücadele verdik fakat 9 yabancısı olan Ardeşen farkın kapanmasını engellemek için iyi mücadele verdi. Sert ve agresifOyun savunması karşısında hakemlerin buna müsaade etmesinin ardından oyunda denge bozuldu. Avrupa olanağı kalmayıp tek mücadele ettiği Türkiye ligi için bütün gücünü sahaya koyan Ardeşen için bu maçta iyi bir avantaj oldu. Bizim açımızdan derbi saydığımız maçı almamız daha iyi olacaktı. Biz Antalya Muratpaşa Belediyespor maçından puan alıp Play-off’lara daha sağlam gitmek istiyoruz” dedi.




Bakmadan Geçme