Osman Kalyoncu “Yeni bir sayfa açtık”

Avrupa Kadınlar Challenge Kupası’nda 2. olan Kastamonu Belediyesi GSK’nın Teknik Direktörü Osman Kalyoncu, karışık duygular içinde olduğunu ifade etti.

HENTOLHABER.NET – Osman Kalyoncu Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:

“Bugün iyi mücadele ortaya koymak ve İstanbul’da kaybetmiş olduğumuz avantajı yakalamak için sahaya çıktık. Yönetim ve teknik heyet olarak oyuncularımızı iyi hazırlamaya çalıştık. Ancak müsabaka içerisinde zaman zaman iyi mücadele etmemize rağmen, istediğimizi ortaya koyamadık. Challenge Kupası’nda final oynamak başarı ancak kupayı almak daha büyük bir başarı idi. Final’de oynadığımız için, Ülkemizi, Kastamonu’yu temsil ettiğimiz için mutluyum. Ancak kupayı almak daha çok isterdik” dedi.

Rövanş maçında neleri iyi uygulayamadıklarını sorduğumuzda ise Kalyoncu, “Müsabaka içerisinde A , B, C planlarımız vardı. Ancak bu planlarımızı uygulayamadık. Maçın başında da savunmamızda profesyonel olamadık. Kolay iki dakika cezaları aldık bu da eksik oynamamıza sebep oldu ve kalecilerimiz. Maçın kritik anlarında kalecilerimizin oyuna katkısı çok az oldu. Kalecilerimizin performansı yüksek olabilirdi diye düşüyorum” dedi.

Son olarak Kalyoncu, “Hem Kastamonu Belediyesi GSK hem de kendi için yeni bir sayfa açtıklarını ifade etti” Kalyoncu, “Biz hep beraber Kastamonu’da geleceğin temellerini attık. Kastamonu Belediyesi GSK olarak final oynamanın ne demek olduğunu ve bir finale nasıl hazırlanmamız gerektiğini hep beraber gördük. Tecrübe kazandık. İlk kez final oynamanın dezavantajını yaşadık. Ancak yeni bir sayfa ile geleceğin planlarını yapmaya devam edeceğiz. Sonuç olarak bizlere destek olan, bizleri mesajlarını ile yalnız bırakmayan ülkemizde ki ve yurt dışındaki taraftarlarımıza, dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.


//

Bakmadan Geçme