Osman Özoğlu: “İlk Devre Geride Kaldı”

Sportif Direktör Özoğlu: “İkinci yarıda fikstür avantajımızı da kullanıp ligi ilk 5 içinde bitirmeyi hedefliyoruz”

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hentbol’un sportifdirektörü Osman Özoğlu, ligin ikinci yarısında fikstür avantajınıkullanıp ligi ilk 5 içinde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Dünoynanan karşılaşmalarla sona eren ligin ilk yarısınıdeğerlendiren Özoğlu, 13 maçta 7 galibiyet ve 6 mağlubiyetle 14 puanelde ederek 6. sırada yer aldıklarını ifade etti.

Özoğlu, 5’inciTrabzonspor, 7’nci Maliye Milli Piyango ve 8’inci Antalyaspor ile aynıpuana sahip olduklarının altını çizerek, şöyle devam etti:

"Zorlubir sürecin ilk periyodunu geride bıraktık. Oyuncular 3 Ocak’a kadarizin yapacak. O tarihten sonra ikinci yarı hazırlıklarına başlayacağız.Bu sürede 1-2 oyuncumuz ile de yollarımızı ayırıp yeni transferleryapacağız. Arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. İkinci devrederakiplerimizin çoğunu kendi sahamızda ağırlayacağız. İkinciyarıda fikstür avantajımızı da kullanıp ligi ilk 5 içinde bitirmeyihedefliyoruz. Avrupa kupalarına katılmak için elimizden geleniyapacağız."

Türkiye Kupası’nda da çeyrek finalde olduklarınıhatırlatan Özoğlu, "Bu turdaki rakibimiz salı günü çekilecek kuradabelli olacak. Geçen yıl yarı final oynadığımız kupada bu yıl finalekadar gitmek istiyoruz. İnşallah iyi bir kura çekeriz" dedi.

Bakmadan Geçme