Osmangazi Belediyesi hedefleri belirledi

Kadınlar Süper Lig’de geçen sezon düşmekten kurtulan ve ligde kalan Osmangazi Belediyesi 2016-17 sezonundan hedefleri belirledi.

Sezon öncesi transfer çalışmalarını yöneten Osmangazi Belediyesi SK yönetimi ilk olarak takımın başına başarılı teknik adam ve Kadınlar Süper Ligini iyi bilen Kadir Ayar’ı getirdi.

Haber

Ardından transfere yönelen Osmangazi Belediyesi SK iç transferde, kaleci Berna Zor, Marija Stefanoviç ile sözleşme yeniledi. Aynı zamanda altyapı daki birçok oyuncu ile de bu hafta içinde imza atılması bekleniyor.

Haber

Yeni transferler olarak Sanja Vlisevic, Gamze Şaşmaz , Duygu Özakaydın ile sözleşme imzalayan Osmangazi Belediyesi SK, hedefini kurumsallaşmak ve altyapısı ile Kadınlar Süper Ligi’nde yer alan bir ekip olarak vurguladı.

Haber

Haber

Haber

Antrenör Kadir Ayar, önceliklik hedeflerinin takımın sağlam temeller üzerine kurulması gerektiğini belirterek, “Günü kurtarmak için hareket etmeyeceğiz. Osmangazi Belediyesi SK ligde üst sıraları zorlayacak bir ekip olacak. Zamanla Avrupa Kupaları üzerine duracağız.  Uzun vadeli planlarımızı yapıyoruz” dedi.


//

Bakmadan Geçme