Osmangazi Liderlikte Kararlı

Osmangazi Belediyespor, Bayanlar Hentbol 2. Liginde namağlup yoluna devam ediyor.

 Amatör spor branşlarında elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Osmangazi Belediyespor, Bayanlar Hentbol 2. Liginde namağlup yoluna devam ediyor.

Ligde oynanan 5. Hafta müsabakaları sonunda 10 puanla liderlik koltuğunda bulunan Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, geçtiğimiz hafta sonu ligin yenilgisiz bir diğer takımı olan Uşak Gençlik Spor Kulübü ile Dikkaldırım Kapalı Spor salonunda karşılaştı. Yenilgisiz iki takımın karşı karşıya geldiği ve oldukça çekişmeli geçen müsabakanın başında 3-0 geriye düşen Osmangazi, defans bloğunda aldığı önlemlerle maçta dengeyi kurdu. İlk yarının ortalarına doğru rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Osmangazi Belediyespor, kontrataklardan bulduğu sayılarla maçın ilk yarısını 4 sayı farkla 13-9 önde tamamladı.

Hızlı ve etkili oyununu maçın 2. yarısında da sürdüren Osmangazi Belediyesi, peş peşe bulduğu sayılarla rakibinin direncini kırarak, farkı iyice açtı. İkinci yarının sonlarına doğru maçın kontrolünü tamamen eline geçiren Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol takımı sporcuları, müsabakayı 36-25 kazandı. Bayanlar Hentbol 2. Liginde yenilgisiz 2 takımının mücadelesi sonunda, rakibini 11 sayı farkla yenen Osmangazi Belediyesi Bayan Hentbol takımının Teknik Direktörü Osman Güner, şampiyonluk parolasıyla çıktıkları yolda çok önemli bir engeli daha aştıklarını söyledi. Hedeflerinin 1. Lig olduğunu söyleyen Güner, "Bayanlar Hentbol 2. Ligde, yenilgisiz iki takımın mücadele ettiği maçtan galibiyetle ayrıldık. Lideri belirleyen maçı kazanarak, ligdeki iddiamızı ortaya koyduk. Sezonu şampiyon tamamlayarak, bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Başkanımız Mustafa Dündar’a güzel bir hediye vermek istiyoruz" diye konuştu.

Güner, hafta sonu İzmir deplasmanında İzmir Urla Gençlik Spor takımı ile mücadele edeceklerini, kendilerini zor bir maçın beklediğini, ancak gerekli hazırlıkları yaptıklarını, İzmir deplasmanından da galibiyetle döneceklerine inandığını söyledi.

Bakmadan Geçme