Osmangazi, Sivas’ta şen

Kadınlar Süper Ligi Play-Out karşılaşmasında Osmangazi Belediyesi SK, deplasmanda galibiyete uzandı.

HENTBOLHABER.NET – Ligde normal sezonu 9 puan ile 10 .sırada bitiren Sivas Belediyesi SK, Play-Out etabında normal sezonu 8 puan ile 11.sırada bitiren Osmangazi Belediyesi Spor Kulübünü ağırladı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk dakikalarında her iki ekipte gol atmakta zorlandı. 8 dakikaya kadar 0-3 önde olan taraf Bursa Osmangazi Belediyesi SK idi. Bu dakikadan sonra karşılıklı goller ile mücadele devam etti.20.Dakikaya girildiğinde misafir ekip farkı 5 sayıya çıkardı. (3-8) Son 10 dakikada ev sahibi ekip etkinliğini arttırsa da aradaki farkı kapatamadı ve müsabakanın ilk yarısı 7-12 misafir ekip Bursa Osmangazi Belediyesi SK lehine sonuçlandı.

İkinci devrede de etkili olan taraf Osmangazi Belediyesi SK oldu. 40.dakikada müsabaka boyunca İlke Şen ile etkili olan Osmangazi Belediyesi SK 6 sayı farkı yakaladı. (12-18) Maçın son dakikalarına kadar da üstünlüğü sürdüren Osmangazi Belediyesi SK, deplasmanda Sivas Belediyesi SK’yı 21-23 mağlup etmeyi  başardı.


//

Bakmadan Geçme