Oynadığımız, Oynamamız Gereken Hentbol

Ortaya çıkan pandemi krizi ile birlikte Hentbol İzmir İl temsilciliği farklı projeler ve eğitim yayınlarına imza atmaya devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Pandemi sürecinde ve daha sonra normalleşme ile birlikte farklı projelere imza atan Hentbol İzmir İl Temsilciliği antrenörlere, sporculara, ailelerine yönelik projelerde ile fark yarattı.

İl temsilcisi Taner Çetindere liderliğinde başlayan “hentbolizm” adı altında çalışmaları öncelikli olarak “EVDE KAL, SPOR YAP” parolası ile başladı.

Umut Ziya Koçak, Mustafa Engür ve Yasin Çalışkan gibi konusunda uzman kişileri ağırlayan Hentbolizm yayınlarında sırada Doç. Dr. Murat Bilge var.

Haber

 

21 Temmuz (bugün) Saat: 21.00’de “Oynadığımız, Oynamamız Gereken Hentbol” adlı eğitimi ile karşınızda olacak.

Canlı yayın linki Hentbol İzmir İl Temsilcisi Taner Çetindere’ veya sosyal medya hesaplarından Hentbolizm’den alınabilir.

Doç. Dr. Murat Bilge kim dir?

Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Yüksek Okulu mezunu olan Bilge, yüksek lisansını Ankara Ünversitesinde tamamladı. Doktorluk ünvanını Gazi Üniversitesinde alan Murat Bilge, Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde Doç. Dr. Ünvanını aldı.  Kendisi Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde Öğretim görevlisidir.  

Türkiye Hentbol Federasyonu’nda Eğitim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Doç. Dr. Murat Bilge, Uluslararası alanda  EHF Lektörü, Master Coach olarak yer almaktadır.

 

 

Detaylı bilgi Taner Çetindere: 0 532 311 49 64

 

Bakmadan Geçme