Özcan 'Hentbolun kazanması dileklerimle'

Yalıkavak Spor Kulübü Başantrenörü Kıvanç Özcan, hentbolhaber.net'e özel ligin kendileri açısından nasıl geçtiğini aktardı.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi 22.Haftası’nda Yalıkavak Spor Kulübü, İzmir B.Bld Spor Kulübü konuk oldu. Heyecan ve mücadele içinde geçen maçında Yalıkavak Spor Kulübü 26-27 skor ile galip ayrılarak ligi 2.sırada tamamladı.

Yalıkavak Spor Kulübü Başantrenörü Kıvanç Özcan Hentbolhaber.net’e özel, ligin kendileri açısından nasıl geçtiğini aktardı:

“Hentbolun kazanması dileklerimle”

“Zor bir sezonu geride bırakarak, ligde ikinci olarak sezonu tamamlamış bulunuyoruz. Bizler için güzel ve başarılı bir sezonu beraber sevinerek, beraber üzülerek geride bıraktık. Yaptığımız işten zevk alan bir oyuncu grubu ile çalışmanın gururunu yaşadım. Bu yüzden bizden ayrılan ve bizimle devam eden bütün oyuncularımıza çok teşekkür ederim. Ayrıca bizlerle beraber gece gündüz olan ve bizlerin başarısı için çalışan yönetimimize de çok teşekkür ederim. Daha farklı hedefler için şimdiden çalışmalara başladık. Bir sonraki sezon için, umarım bu seneden daha iyi bir sezon yakalarız . Hentbolun kazanması dileklerimle.”

Yalıkavak Spor Kulübü oynamış oldukları 21 maçtan 18 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak toplamda 37 puan ile ligi ikinci sırada tamamladı.

Bakmadan Geçme