ÖZCAN: ‘Seyirci Desteğine İhtiyacımız Var’

Hentbol Kadınlar Süper Lig temsilcisi Çankaya Belediyesi Anka Spor Antrenörü Kıvanç ÖZCAN, Avrupa Kupası müsabakası öncesinde açıklamalarda bulundu.

Özcan geçen hafta galip gelmiş oldukları Maltepe Belediye Gençlik Spor müsabakası ile sözlerine başlayarak :" Bu hafta Avrupa kupası maçlarından önce zorlu bir Maltepe maçıoynadık.Bu zorlu maçı kazandığımız için oyuncularımı tebrik ederim.Açıkçası her ikitakımda güzel ve zevkli bir mücadele ortaya koydular. Hentbolseverlerin keyif aldığını düşünmekteyim. Maltepe GençlikSpor Kulubünüde güzel oyunu için tebrik ederim .

Son iki haftada iki önemli maçı kazanıp yolumuza devam ettik.Oyuncularımızın göstermiş olduğu özveriden dolayı tesekkür ederim."dedi.

ANKARA’LI HENTBOL SEVERLER SALONA

Özcan Avrupa Kupası Müsabakası ile ilgili olarak :"Belçika’dan Femima Viste takımı ile  EHF Kupasında 4. tura çıkmak için mücadele edeceğiz. Her iki müsabakayı kendi evimizde oynayacağız. Ankara’lı Hentbol severlerin desteğine ihtiyacımız var. Tahmin ediyorum ki güzel iki maç bizleri beklemekte. İnşallah bu turu geçen biz oluruz."dedi.

EHF Kupası 3.tur ilk maçı Saat:19.30 da Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda, rövanş müsabakası ise bir gün sonra yine aynı salonda Saat:17.00’de.
 

Bakmadan Geçme