Özcan: “Üzgünüz”

Kadınlar Süper Ligi Play-Off yarı final 5.maçında Muratpaşa Belediyesi SK’ya iki sayı farkla mağlup olan Zağnos Spor Kulübü Antrenörü Kıvanç Özcan Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Özcan yapmış olduğu açıklamada, “Öncelikle finale yükselen her iki takımı tebrik eder ve başarılar dilerim. Muratpaşa karşısında oyuna iyi başladık. Her şey istediğimiz gibi gidiyordu. İstediğimiz mücadeleyi ekibim ortaya koyuyordu. Ancak ortaya çıkan tribün olayları ki bunlar; oyuncumuz Jale’ye küfür edilmesi, Hakemlere küfür edilmesi, sahaya su atılması, bu olaylar bizim oyun tempomuzu etkiledi. 5 dakika duran oyun süresi, oyunun soğumasına sebep oldu. Daha sonra iyi mücadele etmeye çalıştık. Bu dakikadan sonra seri de 2-0 ‘dan 2-2 yakaladığımız son iki maçtan da uzak bir görüntü ortaya koyduk. Açıkçası istediğimizi elde edeceğimiz ve bu sene final oynayacağımızı umut ediyorduk. Olmadı.Üzgünüz. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

Maçın hakemleri hakkında da yorumda bulunan Özcan, “Hakem arkadaşlarımız biraz yorgun ve konsantrasyonları bozulmuş gibiydi. Normal performanslarını ortaya koyamadılar.Bu da zaman zaman hatalara sebep oldu. Bu hataların bizim aleyhimize daha fazla olduğunu düşünüyorum.Kritik dakikalarda hakem performansından şikayetçi olsam da, bizde oyunu koparamadık. Bundan sonraki maçlarda herkese başarılar diliyorum” dedi.


//

Bakmadan Geçme