Özel’den Özel Açıklama: ” İlk 3’e Oynarız”

Yenimahalle Belediyesi Hentbol Takımı, yeni sezonda tecrübeli oyuncu Yeliz Özel’i kadrosuna kattı Milli hentbolcu Yeliz Özel: “Hentbolun başkenti Ankara’ya dönmek benim için gurur verici” “Şampiyonluk için büyük konuşmak istemiyorum, ama ilk 3’e oynarız diye düşünüyorum”

Önümüzdeki sezon Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde, Yenimahalle BelediyesiTakımı’nın forması giyecek tecrübeli hentbolcu Yeliz Özel, Ömer Hakan Kibar’a , Ankara’yadöndüğü için mutlu olduğunu söyledi.

Yeliz Özel, Yenimahalle BelediyesiTakımı’na transfer olduğu için mutlu olduğunu belirterek, "Hentbolunbaşkenti Ankara’ya dönmek benim için gurur verici" diye konuştu.

Yenimahalle Belediyesinin hentbola ciddi bir bakışının olduğunuifade eden Özel, "Benimle başlayan transferde durmadılar. Yeni ve güzeltransferler yaptılar. Üsküdar Belediyesi’nde kalamadım, çünkü geçen seneişler iyi gitmedi, şampiyon olamadık. O yüzden bütçeyi biraz küçültüp,genç takımla devam etmeyi istediler. Bu nedenle Ankara’ya, yuvama geridöndüm" değerlendirmesini yaptı.

Milli takımın değişmez ismi Yeliz Özel,  33 yaşına girdiğinihatırlatarak, "En az 3 sene daha oynamayı düşünüyorum. Bu işi severekyapıyorum. Sevdiğim için kendime de bakıyorum. Sakatlığım şimdilik çokiyi. Özel tedaviler gördüm" ifadelerini kullandı.

"İlk 3’e oynarız"

Yenimahalle Belediyesi’nin yeni transferi Yeliz Özel, şampiyonlukkonusunda büyük konuşmak istemediğini belirterek, "Ancak ilk 3’e oynarızdiye düşünüyorum" dedi.

Üsküdar Belediyesi’nde geçen sezon aynı şekilde şampiyonlukparolasıyla lige girdiklerini ancak işlerin ters gittiğini anlatan YelizÖzel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Büyük takımlarda şampiyonluk parolasıyla lige giriyorsunuz ancakhiç beklemediğiniz olaylarla karşılaşıyorsunuz. Geçen sezon ÜsküdarBelediyesi’nde de böyle oldu. Bu sene takımın başında Serdar Eler var.Kendisi üniversiteden de benim hocam. Buraya gelmem de onun dabaşkanımızın da etkisi oldu. Maliye Milli Piyango takımındakiarkadaşlarımla burada beraberiz. Bu arkadaşlarla o takımda 5 sene üstüste şampiyon olduk. Bu takım aile gibi. İnşallah şampiyon oluruz."

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde, 2013-2014 sezonunun diğer sezonlaranazaran daha iyi geçeceğine dikkati çeken Yeliz Özel, "MaltepeBelediyesi, Antalya Muratpaşa Belediyesi ve Ardeşen Gençlik ve SporKulübü iyi takımlar kurdular. Ligin her açından güzel geçeceğineinanıyorum" şeklinde konuştu. 

Kaynak: AA

Bakmadan Geçme