ÖZEL’siz Galibiyet

Hentbol Bayanlar Süper Lig Play-Off 1.Tur ilk müsabakasında Üsküdar Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor’u yendi.

Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısı 15-11 Üsküdarüstünlüğüyle bitti. İkinci 30 dakikada da bu üstünlüğünü koruyanİstanbul temsilcisi salondan 28-25 galip ayrılarak seride 1-0 öne geçti.

Haber

YELİZ ÖZEL VE BİLJANA OYNAMADI

Sakatlıkları süren iki yıldızhentbolcusu Yeliz Özel ve Biljana’dan yoksun olarak İzmir deplasmanınaçıkan Üsküdar Belediyesi, tecrübesiyle sonuca gitti.Haber

İzmir BüyükşehirBelediyespor’da Antrenör Celal Gençoğlu’nun hırsı ve kazanma arzusunuoyuncuları sahaya yansıtamadı. Üsküdar Belediyespor’da kaleci TolnaiTalida yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vururken Mavi BeyazlılardaFatma, Esin ve Özlem skora katkı sağlayamadı.

İzmir temsilcisininsavunmada kazanmış olduğu topları, hızlı hücuma çıkarken çok basitşekilde kaptırması da Üsküdar Belediyespor’un işini kolaylaştıranunsurlanrdan biriydi.
 

 

EN SKORERİ ASLI

Üsküdar’da Yeliz Yılmaz, Yasemin ve Merve atmışoldukları gollerle takımını sırtlayan oyuncular olurken maçın en skorerismi ise 7 golle İzmir Belediyespor’un genç yıldızı Aslı İskit oldu.
 

Haber

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR – ÜSKÜDAR BELEDİYESPOR: 25-28

SALON: Celal Atik

HAKEMLER:Fırat BEYDE , Hasan KAYGUSUZ

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Nejla (Sezen) – Yasemin Kaya,Yasemin Güler 3, Gonca 5, Şeyma 1, Fatma 2, Sibel 3, Yağmur, Kübra, Esin2, Seda 1, Aslı 7, Özlem 1

ÜSKÜDAR BELEDİYESPOR: Serpil – Esra 2, Çağla 1, Betül 4, Yeliz 6, Buse 1, Neriman 2, Fatmagül 1, Yasemin 4, Merve 6, Lenche 1

İLK YARI: 11-15 (Üsküdar Bld)
 

 

Bakmadan Geçme