Özgür Sarak’tan etkileyici geri dönüş

Milli sağ oyun kurucumuz Özgür Sarak, karantina ve sakatlığından dolayı sahalardan belli bir süre uzak kaldıktan sonra parkeye etkileyici bir şekilde geri döndü.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Milli sağ oyun kurucumuz Özgür Sarak, karantina ve sakatlığından dolayı sahalardan belli bir süre uzak kaldıktan sonra parkeye etkileyici bir şekilde geri döndü.

Slovenya’da Trimo Trebnje formasını terleten Özgür, ligde gösterdiği iyi performansı Avrupa Ligi’ne de taşımayı başardı. D Grubu’nda, 5. haftada Eurofarm Pelister’i ağırladıkları maçta kullandığı 7 şutta ağları 5 kez havalandırarak “Maçın en skoreri” unvanının ortağı olan milli oyuncu, Slovenya’da kendini iyi hissettiğini belirterek “Başta koç Uroś olmak üzere herkes bana destek oluyor. Umarım sezon boyu böyle devam eder.” açıklamalarında bulundu.

Trimo Trebnje, EHF Avrupa Ligi D Grubu’nda oynadığı iki maçtan da galip ayrıldı. 1, 2 ve 4. hafta maçlarını Covid-19 önlemleri nedeniyle oynayamayan Slovenya temsilcisi, grupta Alman Rhein-Neckar Löwen’le birlikte kayıpsız ilerliyor.

 

 

Bakmadan Geçme