ÖZOĞLU: ‘Ligin İddialı Takımlarındanız’

Mersin Hentbol Takımı Antrenörü Osman Özoğlu, hafta sonu oynayacakları Beşparmak Spor maçıyla hızlı bir çıkış yaparak, ligdeki iddialı takımlardan biri olduklarını göstermek istediklerini söyledi.

Özoğlu yaptığı açıklamada, ilk yarıda 5 galibiyet, 7 mağlubiyet aldıklarını, ligi 9. sırada tamamladıklarını belirtti.

İlk yarıda aldıkları mağlubiyetlerden ders çıkardıklarını ifade eden Özoğlu, şöyle devam etti:
”İkinci yarı daha iyi bir performans ortaya koyacağımızdankimsenin kuşkusu olmasın. Devre arasında yaptığımız çalışmalarlarakiplerimizin avantajlarını ve dezavantajlarını ortaya koyduk. Aravermeden, sonuç odaklı yaptığımız çalışmaların meyvesini ikinci yarı datoplayacağımıza inanıyorum. İkinci yarının ilk maçında Beşparmak Sporile karşılaşacağımız maçtan galip gelen taraf olmak istiyoruz.Rakibimizi iyi analiz ettik. Beşparmak Spor’u hafife almadan doğru birtaktikle galip geleceğimizi ümit ediyorum. Bu maçla hızlı bir çıkışyaparak, ligdeki iddialı takımlardan biri olduğumuzu göstermekistiyoruz.”

Devre arasında transfer yapmak istediklerini ancak maddi sıkıntılardolayısıyla bunu gerçekleştiremediklerini dile getiren Özoğlu, ”Destekbulamadığımız için transfer yapamadık. Bunun yanı sıra Hakan Avuran ileyollarımızı ayırdık. Zor bir ikinci yarının bizi beklediğininfarkındayız. Zorların üstesinden gelerek play-off’a kalacağımızainanıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Ajansspor

Bakmadan Geçme