Özoğlu: “Üzüntülüyüz”

Hentbol Erkekler Süper Liginde mücadele eden Mersin Hentbol Takımında, Ankara İl Özel İdaresi karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hentbol Takımı’nda,Ankara İl Özel İdaresi karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsüyaşanıyor. Sportif Direktör Osman Özoğlu, "Yenilmemizden çok, sahadamücadeleden uzak bir oyun sergilememiz beni üzdü" dedi.

Geçtiğimizhafta sonu deplasmanda Ankara İl Özel İdaresi’ne 36-27 yenilen MersinHentbol Takımı, ligdeki 5. mağlubiyetini aldı. Ligde oynadığı 12 maçın7’sinden galip gelen ve şu ana kadar beraberliği bulunmayan Mersinekibi, 14 puanla 6. sırada yer alıyor. Bu hafta sonu evinde liderBeşiktaş ile karşılaşacak olan Güney ekibi, güçlü rakibi karşısındasürpriz yapmayı amaçlıyor.

Ankara İl Özel İdaresi ve Beşiktaşmaçlarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Mersin HentbolTakımı Sportif Direktörü Osman Özoğlu, Ankara İl Özel İdaresi karşısındaçok kötü oynadıklarını belirterek, "Takım olarak 3 günde bir maçıkaldıramadık. Hem fiziki olarak hem kafa olarak olmadı. Demek ki iyihazırlanamamışız. Bunun bedelini Bursa Nilüfer Belediyesi ile Ankara İlÖzel İdaresi karşısında ödedik. Tabi yenilebiliriz ama bizi üzen yenilgideğil. Takım mücadelen uzak bir oyun sergiledi. Zaten rakibimiz güçlüve kuvvetli bir ekip. Çok iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Avantajonlardaydı ama biz de direnmemiz gerekiyordu diye düşünüyorum. Enazından mücadelemizi vermeliydik. Mağlubiyetten çok oyun içindekalamayışımıza üzülüyorum. 3 günde bir maç oynamanın faturası bize ağıroldu" diye konuştu.

Beşiktaş maçıyla ilgili de Özoğlu, "AslındaBeşiktaş maçını konuşmaya gerek yok. Maçın mutlak favorisi Beşiktaş’tır.Çünkü Beşiktaş bu ligin en iyi takımı. Bunu da oynadığı 11 maçtan 11galibiyet almasından görebiliriz. Biz sahada olacağız. Sahada var olmamücadelesi vereceğiz. Zor ama bir sürpriz yapmaya çalışacağız. Enazından Mersinli hentbol severlere güzel bir maç izletmeye çalışacağız"şeklinde konuştu.

iHA

Bakmadan Geçme