Özoğlu’ndan Büyükşehir’e Teşekkür Ziyareti

Mersin Hentbol Takımı Sportif Direktörü Osman Özoğlu, desteklerinden dolayı Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Ekber Asker’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Hentbol Erkekler Süper Ligi Ekiplerinden  Mersin Hentbol Spor Kulübü Sportif Direktörü Osman Özoğlu, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, ‘Spora, Kültüre ve Sanata Destek Programı’ kapsamında Hentbol Takımı’na yapmış olduğu malzeme yardımı ve katkılarından dolayı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Ekber Asker’e teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kulüplerine yapmış olduğu malzeme yardımının kendilerine uğur getireceğine inandığını söyleyen Özoğlu, "Bu sene Süper Lig’de oynuyoruz. İyi bir ekibimiz var. Bizim bu seneki tüm spor malzeme ihtiyacımız, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın talimatıyla en kaliteli malzemelerden temin edildi. Bu desteğinden dolayı Başkan Macit Özcan’a teşekkür ediyoruz. Mersin’i Süper Lig’de en iyi şekilde temsil edip, bu başarılarımızı kendisine hediye etmek istiyoruz. Şu anda 1. sıradayız. Bu seneki hedefimiz, Avrupa’yı zorlamak. İnşallah Avrupa’ya gidip, sezon sonunda çok daha büyük bir kutlama yapacağız" dedi.                     Haber
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Ekber Asker ise "Ben Başkan Macit Özcan’ın talimatı doğrultusunda, bu dönem başlatılan ‘Spora, Kültüre ve Sanata Destek Programı’ kapsamında arkadaşlarımıza gücümüz ve yasal mevzuatların bizlere vermiş olduğu imkanlar doğrultusunda destek olmaya çalıştık. Bu desteğimizin karşılığında bugün, takımın gerçekten iyi bir yerde olması bizi ayrıca sevindirdi. Biz bundan sonra, yeni çıkan yasayla birlikte ve Başkan Macit Özcan’ın desteğiyle, bu tarz faaliyetlerin her zaman arkasında olacağız. Arkadaşlarıma, bu nezaketi gösterip bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

 Konuşmaların ardından Sportif Direktör Özoğlu, katkılarından dolayı Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Ekber Asker’e plaket takdim etti.

Bakmadan Geçme