ÖZOĞLU’ndan İlk Yarı Yorumu

Hentbol Erkekler Süper Lig temsilcisi Mersin Hentbol Spor Kulübünde Antrenör Osman ÖZOĞLU , ilk yarıyı değerlendirdi.

Osman ÖZOĞLU  sözlerine Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek başladı. 

ÖZOĞLU, "Mersin Hentbol Spor Kulübü olarak 2012-2013 Hentbol sezonuna başlarken, geçen yıl son maçta ligde kalmış takım olarak, bu sezonda aynı sıkıntıları yaşamamak için transfer çalışmalarımızı bu yönde yapmaya çalıştık. Geçen yılki takımımızdan birkaç oyuncu arkadaşlarımızla yollarımızı ayırarak, bu sezon Makedonya’dan  genç oyuncu İvica LAZAROVSKİ , Bursa Nilüfer Belediyesinden Muhammet BAKIR ve Ankara İl Özel İdare den Hakan AVVURAN ile anlaşarak sezona başladık. "dedi

HaberLİGDE KALMAK DAHA ZOR

ÖZOĞLU, ligdeki durumları ile ilgili olarak ,"Bu sezon ligin geçen yıla göre çok zor olmasından dolayı ,ligde kalmak daha zor. İlk 5 müsabakada sadece Kıbrıs Beşparmak Spor galibiyetinden başka, 5 maçta galibiyet alamadık. Bu da bizim takıma takviye yapmamızın gerekli olduğunu gösterdi. Bizde bu yöndeki çalışmalarımıza daha önce bizim takımda oynayan daha sonra Beşiktaş spor kulübüne giden eski oyuncumuz Viktor SHKROBANETS ile tekrar anlaşarak başlattık. Bunun sonunda Viktor ‘un takıma tekrar uyum sağlamasından sonra üst üste 4 maç galibiyetle ayrıldık. Bu takımlar sırası ile Antalya Spor, İstanbul Yedi Tepe Spor, Trabzon Spor ve 51 Niğde Spor kulübü. Bu maçların arkasından deplasmanda İl Özel İdare Spor kulübü ile oynanan maçta iyi oynamamıza rağmen 1 sayı ile maçı kaybettik. Süper ligin ilk yarısının son maçında ise Bursa Nilüfer Belediyesi maçında bir önceki maçtaki performansından çok uzak bir oyun sergileyerek bu maçıda mağlubiyetle kapattık. Buda bizlere 3 günde bir maç temposunu kaldıramadığımızı gösterdi. Bununla ilgili çalışmalarımızı, 3 Ocak 2013 tarihinden itibaren ikinci yarı çalışmalarımızı bu yönde sürdürerek başlayacağız. "dedi.

HEDEF PLAY-OFF’A KALMAK

ÖZOĞLU, hedeflerine de değinerek, "Hentbol Süper Liginde Şuan 9.sıradayız. ikinci yarıdaki hedefimiz,öncelikli olarak Ligi ilk 8 içerisinde bitirip, play off a kalmak. Daha sonraki hedefimiz ligi 6. sırada bitirip, play off ta 3. sıradaki rakip ile eşleşmektir."dedi.

TÜRKİYE KUPASINDA HEDEF FİNAL FOUR

ÖZOĞLU, "Hentbol Türkiye Kupasında ise şuan çeyrek finale kaldık. Kupadaki hedefimiz ise ilk 4 de kalarak Final Four oynamak istiyoruz. Bugün çekilen kura sonucunda da Ankara İl Özel İdare S.K. ile eşleştik.Rakibimizin gücünü biliyoruz. Türkiye Kupasında süpriz yapmak için bu yönde çalışmalarımızı yapıyoruz."diyerek görüşlerini belirtti.

TRANSFER  ÇALIŞMALARINA DEVAM 

ÖZOĞLU, transfer çalışmaları ile ilgili olarak , "Ligin ikinci yarısı itibari ile takımımızdan birkaç oyuncu ile yollarımızı ayırarak ve bunların yerine 2-3 tane yeni transferler yapmak istiyoruz bununla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir."dedi.

Mersin ilini 8 yıldır Süper Ligde temsil ettiklerini belirten ÖZOĞLU ,Spor Salonlarının Hentbol Çizgisinden başka çizgi olmayan tek salon olmasından dolayı, THF’nin Milli maçları salonlarında oynatmalarından mutlu olduklarını ve bu konuda THF’ye teşekkür ettiklerini belirtti.

ÖZOĞLU sözlerine son olarak, "Mersin Hentbol Spor Kulübü olarak bizlere böyle bir söyleşi imkanı verdiğiniz için Hentbolhaber.Net web sayfası yönetimine teşekkürlerimizi sunarız." diyerek bitirdi. 

 

Bakmadan Geçme