ÖZTÜRK: ‘ İşimiz Kolay Değil’

Hentbol Erkekler Süper Lig Ekibi Çankaya Belediyesi Anka Spor Antrenörü Adnan ÖZTÜRK, Trabzonspor müsabakası öncesinde açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor müsabakasına günde çift antreman ile hazırlandıklarını belirten ÖZTÜRK, sözlerine şöyle devam etti :Şu anda 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik ile ligde 3. Sırada yer almaktayız. Bu sezon kadromuzu oldukça yenileyerek lige başladık. Şu ana kadar oynadığımız maçlarda takımımıza hem savunmada hem de hücumda belirlediğimiz oyun anlayışını benimsetmeye  çalışmaktayız. Her geçen gün takımın istediğimiz sisteme yaklaşmaya başlaması bizleri sevindirmekle birlikte daha çok eksiğimizin olduğunun farkındayız. Play oflara gelene dek istediğimiz seviyeye geleceğimizi düşünmekteyim."dedi.

Ayrıca ÖZTÜRK :"Milli takım arasından sonra  oynadığımız Yeditepe maçı bizim için çok önemli idi. Maçın genelinde çok çekişmeli ve hentbol kalitesi açısından oldukça yüksek seviyede olan maçı son 15 dakikada kaliteli oyuncularımızın maça ağırlıklarını koymaları sayesinde kazandık. Maçı genelinde daha dikkatli olsak aradaki fark daha fazla olabilirdi. Yeditepe gibi ligin kaliteli bir ekibine karşı alınan 2 puan  Trabzon maçı için ayrı bir motivasyon  kaynağı oldu. Bu sezon oldukça derinliği olan bir kadro oluşturduk. Fakat ligin ilk maçlarında motivasyon adına puan kaybına tahammülümüz olmadığı  için fazla oyuncu rotasyonu yapmadık.  Play oflara daha diri girebilmek için bundan sonraki maçlarda rotasyona başlayacağız. Bu durum bize sıkıntı yaratabilir. Fakat diğer oyuncuları kazanmak açısından önemli buluyorum." diyerek Yeditepe Spor kulübü ile ilgili olarak düşüncelerini  belirtti.

Son olarak Trabzonspor müsabakasını değerlendiren ÖZTÜRK :" Bu haftaki rakibimiz Trabzonspor ligin önemli takımlarından. Uzun yıllardır belirli bir oyun karakteri olan bir takım. Bu nedenle işimizin kolay olmadığını biliyorum. Fakat ben de takımımın oyun karakterine ve maç tecrübesine güvendiğim için galibiyete yakın olan tarafın biz olduğunu düşünmekteyim. Maçın hentbol adına güzelliklerle dolu olması temennisiyle rakibimize başarılar diliyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Bakmadan Geçme