Öztürk ve Arın’dan İlk Maçın Yorumu

İl Özel İdare Antrenörü Adnan Öztürk ve Beşiktaş Antrenörü Müfit Arın , ilk maçı yorumladı.

Beşiktaş Antrenörü Müfit Arın yaptığı açıklamada , " Ligin artık sonuna geldik , sporcularımızın üstünde sezon sonunun vermiş olduğu yorgunluk  bulunuyor. Bu müsabakada iki takımda çok hata yaptı. Daha az hata yapan taraf biz idik ve ikinci yarı rakibimize göre daha iyi performans sergiledik. Seride 1-0 öne geçtik. Evimizde üst üste iki müsabaka oynayacağız. Kazanmak için gereken mücadele ruhunu sahaya yansıtacağız. "dedi.

Arın ayrıca , "Bugün  üzücü bir haber daha öğrenmiş bulunmaktayız. Hentbolcu kardeşimiz Sevim Karaca’nın ailesi trfik kazası geçirmiş. Annesi ve kardeşini kaybetmiş. Sevgili kardeşimize Beşiktaş Hentbol Ailesi adına başın sağolsun diyoruz. Annesi ve Kardeşine Allah Rahmet Eylesin" dedi.

İl Özel İdare Antrenörü Adnan Öztürk yaptığı açıklamada , " Evimizde oynadığımız bu müsabakada kabul etmek gerekiyor ki rakibimiz bizden daha az hata yaptı ve bizim yaptığımız hatalar sonucunda üst üste gol elde ettiler. Rakibimiz şuan bize karşı avantaj sağladı. Biz gereken çalışmaları yapıp , deplasmanda galibiyet elde etmek için elimizden geleni yapacağız."dedi.

Öztürk öğrenmiş olduğu trafik kazası ile ilgili olarak "Ayrıca Muratpaşa Belediyspor oyuncusu sevgili Kardeşimiz Sevim Karaca’nın Annesi ve kardeşi vefat etmiş. Ölenlere Allah Rahmet Eylesin. Segili kardeşimizin başı sağolsun." dedi.

Bakmadan Geçme