Öztürk ve Döne Açıklamalarda Bulundu

17.Akdeniz Oyunları sonrası Hentbol Erkek Milli Takım Antrenörü Adnan Öztürk ve Takım kaptanı Ramazan Döne açıklamalarda bulundu.

Adnan Öztürk, Müsabakalarda çok iyi mücadele ettiklerini ancak finali ve altın madalyayı kaçırdıklarını söyledi.

İtalya’yı yenerek bronz madalya kazandıklarını bildiren Öztürk, şunları kaydetti:

"İlk defa erkek takımı olarak böyle büyük bir organizasyonda madalya kazanmak bizi çok mutlu etti. Bundan sonra daha büyük başarılara yelken açmayı düşünüyoruz. İyi bir takımımız var, iyi de mücadele ettik kısmet bronzmuş. Erkeklerde ilk Akdeniz Oyunları madalyamızı kazandık. Biz buraya gelirken tamamen finali odaklanmıştık. Dün çok şanssız bir maç oynadık. Ama yinede çok mutluyuz, madalya almak çok güzel. Bu ortamı yaşamak çok güzel. Emeği geçenlere başta oyuncularım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum."

Takım kaptanı Ramazan Döne de dün yaptıkları yarı final maçında iyi performans gösterdiklerini ancak finali kaçırdıklarını hatırlatarak, "Ama elde ettiğimiz bu başarı da güzel. Akdeniz Oyunları’nda üçüncü olduk. Türk hentbol tarihinde erkeklerde çok büyük bir başarı elde ettik. Camiamıza hayırlı olsun. Buraya gelerek bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak:AA

Bakmadan Geçme