Öztürk ve Polat’tan Açıklamalar

Hentbol Erkekler Süper Ligin iki antrenörü Adnan Öztürk ve Zeki Polat, HHGD Ankara Turnuvasını değerlendirdi.

Hentbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin geleneksel olarak  her yıl Ankara’da düzenlenen turnuvada bu sene ,Erkekler Süper Lig ekipleri Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, MaliyeMİlli Piyango, Gençlerbirliği, Ankara İl Özel İdare, Çankya BelediyesiANKA ve Yeditepe Spor’un yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor gençtakımı ile U15 Erkek Milli Takımımızdan oluşan Hentbol Spor da buturnuvada mücadele etti.

Turnuva sonucunda Ankara İl Özel İdare Spor Kulübü ile Büyükşehir Belediye Ankaraspor final de karşılaştı ve turnuva birincisi Ankara İl Özel İdare Spor Kulübü oldu.

Turnuva sonrası bugün Hentbolhaber.Net muhaberini açıklamalarda bulunan Turnuva Birinci Ankara İl Özel İdare Spor Kulübü Antrenörü Adnan Öztürk, turnuvadaki takımların temposuz ve hazır olmadıklarından bahsetti. Öztürk , "Son final maçı tempolu ve zevkli geçti. Takımlar birbirini denedi. Bizdeturnuvaya tam olarak hazır gelmedik. Teknik ve taktik antremanlarımızayeni başladık. Bu turnuvada amaç maç kazanıp yada kaybetmek değildi.Eksiklerimizi görme adına iyi bir turnuva oldu."dedi

Turnuva da ikinci olan Büyükşehir Belediye Ankaraspor Antrenörü Zeki Polat ise , turnuvada maç yapmanın güzel olduğunu belirterek ," Süper lig ekipleri ile bir iki maçımız hariç pasif maçlar oynandı. Eksikve neler yapmamız gerektiğini gördük. Savunma , hızlı hucüm çıkışlarıvb. eksiklerimizi gördük. Farklı sonuçlar ile geçen maçlar sonrası finalmüsabakasına sporcuları motive etmek zor oldu. 2 sayı ile İl Özelİdare’ye kaybedip ikinci olduk. Eksiklerimizi görmek için iyi birturnuva oldu, fakat daha daha kaliteli zorlu ekiplerle maçlar yapsaydık daha iyi olacaktı" dedi ve "İkinci olacağımıza sonuncuda olsak mücadeleci ve tempolu maçlar oynasa idik, gelişimimiz adına daha iyi olacaktı."dedi.
 

NOT:Bu Haber Hentbolhaber.Net’e Aittir Kaynak Gösterilmeden Yayınlanmaması Önemle Rica Olunur.

Hentbol Bayanlar Süper Liginde 2013-2014 Sezonu Şampiyonu Hangi Takım Olur?

 

Hentbol Erkekler Süper Liginde 2013-2014 Sezonu Şampiyonu Hangi Takım Olur?

Not: Takımların sıralaması il sırasına göre yapılmıştır.

 

Bakmadan Geçme