Paşa’nın melekleri kupalara talip

Süper Lig’de üç yıl üst üste şampiyonluğun ardından geçen sezon ligi ikinci sırada tamamlayan Muratpaşa Belediyespor, yeni sezonda hem lig şampiyonluğunu hem de Avrupa Kupası’nı hedefliyor..

Son dört sezonda 3 şampiyonluk kazanan, Avrupa Kupası’nda üçüncü olmayı başaran “Paşanın melekleri”, yeni sezon öncesinde hedeflerini büyüttü.

Mavi beyazlılar, yeni sezonda lig şampiyonluğunun yanı sıra geçtiğimiz yıl yarı finalde kaçırılan Avrupa Kupası’nı kazanarak, Türkiye’de bir ilki başarmaya çalışacak.

“Geçen yılki eksiklerimizi gördük”

Muratpaşa Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Hentbol Şube Sorumlusu Özgür Karagöz, yaptığı açıklamada, geçen sezon yönetimlerinin ilk yılı olduğu için acemilik yaşadıklarını ifade ederek, yaptıkları hatalardan ders çıkardıklarını belirtti.

Takımın bu yıl çok daha iyi olacağının altını çizen Karagöz, “Geçen yılki eksiklerimizi gördük. Bu sene daha mantıklı ve daha gerçekçi adımlar atıyoruz. Altyapıya önem veriyoruz. Bir çok yeni ve genç sporcuyu hentbol camiasına kazandıracağız” diye konuştu.

Karagöz, geçen sezona göre daha derli toplu bir takım olacaklarını vurgulayarak, bunun için takımı sürekli kontrol altında tutacaklarını ve yoğun bir çalışma programı uygulayacaklarını söyledi.

Genç oyuncuların takımla uyumunun artması ve maç eksiklerinin kapatılması açısından her hafta kendi aralarında maçlar yapacaklarını ifade eden Karagöz, “Lig şampiyonluğunu kazanan ve Avrupa Kupası’nı Türkiye’ye getiren takım olmak istiyoruz” dedi.

“İyi bir takım olma yolunda hızla ilerliyoruz”

Karagöz, yeni sezon öncesinde 5 yabancı oyuncuyla yollarını ayırırken 3 yabancı transferi yaptıklarını hatırlatarak, başka takımlara transfer olan Nurceren Akgün ve Fatma Ay’ın yerine de Ardeşen Gençlik Spor Kulübü’nden Aslı İskit ve Kastamonu Belediyespor’dan Yasemin Şahin’e imza attırdıklarını söyledi.

Danimarka’da güzel bir hazırlık kampı ve turnuva geçirip, takımı tanıma fırsatı bulduklarının altını çizen Karagöz,  iyi bir ekip olma yolunda hızla ilerlediklerini sözlerine ekledi. 

Kaynak: AA

 

Bakmadan Geçme