Paşa’nın Melekleri Almanya’da

EHF Kupası Çeyrek final ilk maçında Pazar günü Buxtehuder SV' ile karşılaşacak olan Muratpaşa Belediye SK, Hamburg'a gitti.

HENTBOLHABER.NET – Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası (EHF Cup) çeyrek final ilk maçında Pazar günü Alman ekibi Buxtehuder Sportverin ile karşılaşacak olan Muratpaşa Belediye SK, bu sabah hava yoluyla Almanya’ya gitti. Yolculuk öncesinde oldukça heyecanlı oldukları gözlenen sporcular, Hamburg kentinin Buxtehuder kasabasında kampa girdi. Karşılaşmanın oynanacağı spor salonunda bu akşam ilk antrenmanını yapacak olan Muratpaşa BSK yarın saat 16:00’da son antrenmanını yaparak maç saatini bekleyecek.

GÖZLER MURATPAŞ’NIN DÖRT YILDIZINDA
A Milli takım kalecisi olan Sevilay İmamoğlu Öcal, Belaruslu Nataliya Kotsina, Hırvat Maja Koznjak ve Ukraynalı Olga Laiuk Muratpaşa’nın Bundesliga’nın köklü ekiplerinden Buxtehuder SV karşısında en büyük kozu olacak. Teknik Direktör Birol Ünsal, takımının moralinin üst seviyede olduğunu belirterek; “Rakibimiz oldukça tecrübeli bir ekip. Çeyrek finalin ilk maçının deplasmanda olması bizim için avantaj. Karşılaşmadan istediğimiz sonuçla dönmemiz için rakibimiz karşısında iyi mücadele etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Bakmadan Geçme