Paşa’nın Melekleri, Avrupa’ya Odaklandı

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme turu ilk maçında Romanya’nın Jolidon Cluj Takımı ile karşılaşacak.

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme grubundaki ilk maçında, 22 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Romanya’nın Jolidon Cluj ekibi ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Polonya’dan Joanna Brehmer ve Agnieszka Skowronek hakem ikilisi yönetecek.

Jolidon Cluj takımının güçlü bir takım olduğunu belirten Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, yaptığı açıklamada, ”Güçlü rakibimize karşı en iyi oyunumuzu sahaya koyarak, karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Takım olarak buna hazırız” dedi.

Haber

Tek devreli lig usulüne göre yapılacak maçın ardından 3. grupta ilk sırayı alacak ekip, Şampiyonlar Ligi’ne yükselecek. Diğer takımlar ise EHF Kupası’nda yollarına devam edecek. Muratpaşa Belediyespor, grubunu ilk sırada bitirmesi halinde, Şampiyonlar Ligi’nde grup maçlarına katılmaya hak kazanacak.

3. grupta yer alan Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, ön eleme turunda yenildiği takdirde üçüncülük maçında, Rusya’nın Rostov-Don veya Sırbistan Karadağ’dan RK Zajecar takımlarından birisi ile karşılaşacak.

Kaynak:Antalya – AA

Bakmadan Geçme