Paşa’nın Melekleri Çıtayı Yükseltti

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin son şampiyonu, Türkiye Kupası ve Süper Kupa sahibi, son 2 yılın Challenge Kupası finalisti Antalya Muratpaşa Belediyespor, yeni hedefini Şampiyonlar Ligi olarak belirledi.

Son iki yılda Avrupa Challenge Kupası’nda finalde şampiyonluğu kaybeden Paşanın Melekleri, bu yıl ilk kez katılacağı Şampiyonlar Ligi’nde de büyük başarılara imza atmayı planlıyor.

Süper Kupa karşılaşmasında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşan ve maçı 27-19 kazanarak Süper Kupayı kazanan Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı için karşılaşma dönüşü Muratpaşa Belediyesi Fuayesi’nde tören düzenlendi.

Haber

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Belediye Meclis Üyeleri ve Personelin katıldığı törende, fuayedeki sahneye alkışlar eşliğinde çıkan sporcular, Süper Kupa’yı Başkan Evcilmen’e sundu.

Başkan Evcilmen, sporcuları tebrik ederek, aynı yıl içinde üç kupa kazanılmasının takımın ne kadar güçlü olduğunu gösterdiğini ifade etti.

EVCİLMEN; "ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE BAŞARI BEKLİYORUZ"

İki yıl üst üste Avrupa Challenge Kupası’nda ikinci olan Muratpaşa Belediyespor’un bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğini kaydeden Evcilmen, "Sporcularımız, başarılarının tesadüf olmadığını gösterdi. Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde de şampiyonluğu hedefleyen takımımıza, yeni sezonda başarılar diliyorum. Ayrıca bu yıl ilk kez katılacağımız Şampiyonlar Ligi müsabakalarında da hentbolcularımızdan başarı bekliyoruz" dedi.

Bakmadan Geçme