Paşa’nın Melekleri Hedefleri Belirledi

Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, “İkinci yarıda da aynı şekilde sporcularımız özveriyle çalışıyor. Türkiye’ye, Avrupa kupasını getirmek istiyoruz. Bunun için mücadelemiz devam edecek ” dedi.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde ikinci yarının ikinci haftasında Ege Perla Konak Belediyesi ile Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda karşılaşacak Muratpaşa Belediyesi, hazırlıklarını sürdürüyor.

Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, yaptığı açıklamada, bugüne kadar oynadıkları 9 maçta sadece bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, ikinci yarıya iyi hazırlık yaparak başladıklarını söyledi.

Geçen sene gibi iyi ve iddialı bir takım kurduklarının ifade eden Ünsal, " Bayan hentbol takımı, Antalya’da önemli bir takım. Geçtiğimiz sezon Süper Lig şampiyonluğunu ve Süper Kupa’yı kazandık. Bu sene de iki kulvarda şampiyonluk hedefliyoruz. Her şey yolunda, var gücümüzle çalışıyoruz " diye konuştu.

Takımlarının son 11 yılda yükselen ivme ile Türkiye’nin en iyi takımları arasında yer aldığını vurgulayan Ünsal, " İkinci yarıda da aynı şekilde sporcularımız özveriyle çalışıyor. Türkiye’ye, Avrupa kupasını getirmek istiyoruz. Bunun için mücadelemiz devam edecek. Daha bilinçli, daha dikkatli projelerle sonuca gitmeyi hedefliyoruz " diye konuştu.

Bakmadan Geçme