Paşa’nın Melekleri Isparta’da

Hentbolhaber.Net olarak Muratpaşa Belediyespor’un yaşamış olduğu salon krizini gündeme getirmiştik.

EHF Kupasında yarı finale yükselerek, Hentbol Severleri sevince boğan Muratpaşa Belediyespor salon problemi ile karşı karşıya kalmış , Avrupa Hentbol Federasyonu, mavi beyazlıların maçlarını sürekli oynadığı Süleyman Evcilmen Salonu’nun yarı final müsabakası kriterlerine uymadığını bildirmesi üzerine, kulüp yöneticileri il genelinde uluslararası standartlara uygun yer arayışına girmişlerdi.

Gün içerisinde EHF’ye iki salon bildirildiğine yönelik yapmış olduğumuz haberin ardından, Avrupa Hentbol Federasyonu(EHF) kararını verdi ve Muratpaşa Belediye SK ile Team Tvis Holstebro arasında 4 Nisan’da oynanacak olan müsabaka, Isparta’ya alındı.

Muratpaşa Belediye SK ile Team Tvis Holstebro arasında ki müsabaka Isparta Süleyman Demirel Üni. Spor Salonunda oynanacak.

Salonun genel özellikleri:
Atatürk Spor Salonunda yatay ve dikey tırmanma duvarı, 2 adet kondisyon salonu, performans ölçüm laboratuvarı, step/aerobik salonu, ferdi sporlar salonu ve squash salonu bulunmaktadır. Atatürk Spor Salonunda bay ve bayanlara özel 2 adet sauna bulunmaktadır. Atatürk Spor Salonunda bir adet vitamin bar faaliyet göstermektedir.

Haber

Bakmadan Geçme