Paşanın Melekleri sahne alıyor

Muratpaşa Belediyesi Spor Kulubü, Kadınlar EHF Kupası 1.tur müsabakaları için Yunanistan’da sahne alacak.

HENTBOLHABER.NET – Muratpaşa Belediyesİ sk, EHF Kupası ilk tur maçında Yunanistan temsilcisi A.C. PAOK’la oynayacağı karşılaşmanın hazırlarını tamamladı ve bugün oynayacağı ilk maçın saatini beklemeye başladı.

Bugün saat 18.00’de Veria’da bin seyirci kapasitesi Filippio Spor Salonu’nda ilk maça çıkacak olan Paşanın Melekleri’nde kaptan Diğdem Hoşgör yaklaşık 1 ay önce yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirterek, iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini söyledi. Hazırlık döneminde İzmir’de katıldıkları Fuar Kupası’nda 4 karşılaşmadan 3’ünü alarak turnuvayı şampiyon tamamladıklarını dile getiren Hoşgör, “Genç ve dinamik bir takımız. Bu yıl ilk defa bu kadar genç oyuncuyla birlikte oynuyoruz. PAOK maçında hedefimiz 2 maçı da alıp turla Antalya’ya dönmek” dedi.

HER İKİ MAÇ YUNANİSTAN’DA

Muratpaşa Belediyesi Spor Kulubü, Avrupa’nın iki numaralı kupası EHF’de birinci tur ilk maçını Cuma saat 18.00’de Veria’da bin seyirci kapasitesi Filippio Spor Salonu’nda oynayacak. Maçı Rus hakem ikilisi Anton Antashev ve Denis Musatov yönetecek. Karşılaşmanın rövanşı ise aynı spor salonunda 15 Eylül Pazar saat 15.00’de oynanacak.  

Bakmadan Geçme