Paşa’nın Melekleri “TUR”lamaya hazırlanıyor

Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol takımı, yarın(cumartesi) günü kendi evinde İspanya ekibi Balonmano Bera Bera ile oynayacağı Avrupa'nın ikinci kupası olan Avrupa Hentbol Federasyonu(EHF) Kupası 4. Tur rövanş maçına sporseverleri bekliyor.

İspanya’dan avantajlı döndüler
Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 4. tur ilk maçında deplasmanda İspanya ekibi Balonmano Bera Bera ile 30-30 berabere kalan Muratpaşa Belediyespor, cumartesi kendi evinde oynayacağı rövanş maçını düşünüyor. Hentbolde Şampiyonlar Ligi’nden sonra ikinci büyük kupa olan EHF Kupası 4.tur ilk maçında İspanya’da rakibiyle berabere kalarak büyük avantaj sağlayan Paşa’nın melekleri cumartesi oynayacakları karşılaşmada sporseverlerin desteğini bekliyor.

Sevilay’dan  sporseverlere çağrı
Muratpaşa Belediyespor takım kaptanı Sevilay İmamoğlu Öcal, Balonmano Bera Bera maçında sporseverlerin desteğine ihtiyaçları olduğunu belirterek, “Çok önemli bir maç oynayacağız. Spor salonunun tribünlerinin dolmasını bekliyoruz. İlk maçta deplasmanda iyi bir avantaj yakaladık. Takım olarak çok iyi durumdayız. Avrupa’nın ikinci büyük Kupası’nda yarın rakibimizi taraftarlarımızın da desteğiyle yenerek bir üst tura yükselmek istiyoruz” diye konuştu.

Ünsal:”Taraftar baskısıyla üst tura çıkarız”
İspanya ekibi Balonmano Bera Bera karşısında çok önemli bir 60 dakikalık maça çıkacaklarını belirten Antrenör Birol Ünsal, “İlk maçta deplasmanda istediğimiz sonuca ulaştık. Yarın kendi evimizde taraftarlarımızın tribünleri doldurması halinde bir üst tura yükselmememiz için hiçbir neden yok. Yoğun taraftar desteğiyle bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum. Antalyalı sporseverleri tribünde yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme