Paşa’nın Melekleri zorlu virajda

4 Kulvarda mücadele eden Muratpaşa Belediyesi SK, Mart ayındaki yoğun maç trafiğine hazırlanıyor.

HENTBOLHABER.NET – THF Kadınlar Süper Ligi’nde son üç yıldır şampiyonluk unvanına ambargo koyan Muratpaşa Belediye Spor Kulübü, birçok kulvarda yarışmanın gururu ve zorluğunu bir arada yaşıyor.

Muratpaşa Belediye SK’nın 15 günlük müsabaka trafiği şöyle:

2 Mart Pazartesi günü evinde Süper Lig lideri Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nü konuk edecek.

4 Mart Çarşamba günü yine Antalya’da Spor Toto Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü ile çeyrek final mücadelesinin ilk ayağını oynayacak.

8 Mart Pazar günü Almanya’nın Hamburg kentinde Bundesliga’nın köklü ekiplerinden Buxtehuder Sportverein (Buxtehuder SV) ile Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası (EHF Cup) çeyrek final ilk maçını oynayacak.

14 Mart Cumartesi günü EHF Kupası çeyrek finalinin ikinci maçında Alman rakibini Antalya’da konuk edecek.

MİLLİ GÖREV 
Süper Lig ve Avrupa’daki yoğun maç trafiğinin ardından Muratpaşa Belediye SK’dan Tür milli takımına 5, Belarus milli takımına 1 ve Hırvatistan milli takımına 1 sporcunun çağrılması bekleniyor. Milli takımlarda yer alması beklenen 7 oyuncu Çek Cumhuriyeti’nde 16-22 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvada yer alacak. Paşa’nın Melekleri  bu turnuvada milli takımları adına 3 maç oynayacak.

Çek Cumhuriyeti’ndeki turnuvanın ardından 25 Mart’ta Kastamonu Belediyesi SK ile Türkiye Kupası’nda çeyrek final ikinci karşılaşmasına çıkacak olan Muratpaşalı sporcular, 29 Mart’ta Trabzon Zağnos Spor Kulübü deplasmanına gidecek. 1 Nisan’da Süper Lig’in normal sezonunun son karşılaşmasında ise Kadınlar Süper Ligi’nin köklü ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacak.

ÜÇ GÜNDE BİR MAÇ OYNAYACAKLAR
Muratpaşa Belediye SK Teknik Direktörü Birol Ünsal; “Sporcularımız EHF Kupası, Süper Lig, Türkiye Kupası ve milli takımlarda bir ay içinde üç günde bir maç oynamış olacak. Yoğun bir maç trafiğine gireceğiz. Oldukça yoğun bir ay geçireceğiz. EHF Kupası çeyrek finalin ilk maçı bizim için büyük önem taşıyor. Almanya’dan avantajlı bir skorla dönmeyi hedefliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme