Paşa’nın Meleklerinde salon krizi

EHF Kupasında yoluna emin adımlarla devam eden Antalya Muratpaşa Belediye SK salon krizi ile karşı karşıya.

11 Temmuz günü yapmış olduğumuz haberde Türk Spor tarihinin en kötü olayının içinde olan Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü, EHF Kupasında da temmuz ayında yaşamış olduğu kötü olayı tekrar yaşayabilir.

Geçen sezonu şampiyon kapatan, Süleyman Evcilmen Spor Salonunun yetersiz olması nedeniyle Şampiyonlar Ligine alınmayan Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü , EHF Kupasında da yarı finale yükselmesine rağmen aynı sıkıntı ile Avrupa Hentbol Federasyonu ile karşı karşıya geldi.

Avrupa Hentbol Federasyonu, mavi beyazlıların maçlarını sürekli oynadığı Süleyman Evcilmen Salonu’nun yarı final müsabakası kriterlerine uymadığını bildirmesi üzerine, kulüp yöneticileri il genelinde uluslararası standartlara uygun yer arayışına girdileri belirtildi.

Yarı Final Maçı hangi salonda oynanacak?
EHF Kupasında İspanyolları , daha sonra Almanları deviren Paşa’nın Meleklerinin hangi salonda müsabakasını oynayacağı merak ediliyor. Konu ile ilgili olarak  Teknik Direktör Birol Ünsal, “Kupada güçlü ekipleri geride bırakarak büyük başarı elde ettik. Ancak Şampiyonlar Liginde yaşamış olduğumuz salon problemini tekrar yaşıyoruz”dedi.

Antalya ve ilçelerinde yer arayışlarını sürdürdüklerinin altını çizen Ünsal, “Dünya kenti Antalya’da, uluslararası standartlara uygun salon sıkıntısı çekiyoruz. Ekibimiz başarı ile yoluna devam ederken karşılaştığımız bu problem yüzünden kendi seyircimizin önünde oynamama gibi sorunla karşı karşıyayız. Bu sorunun giderilmesi, Antalya için büyük önem taşımaktadır” diye konuştu.

11 Temmuzda yayınladığımız ve ülke gündemine oturan haberimiz için TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme