Paşa’nın Meleklerine Yemekli Kutlama

Bayanlar Hentbol Süper Ligde üst üste üçüncü kez şampiyon olan Muratpaşa Belediyespor oyuncuları kupa sevincini Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın düzenlediği akşam yemeğinde kutladı.

Bayanlar Hentbol Süper Ligde üst üste üçüncü kez şampiyon olan MuratpaşaBelediyespor oyuncuları kupa sevincini Belediye Başkanı Ümit Uysal’ındüzenlediği akşam yemeğinde kutladı.

BayanlarHentbol Süper Ligde Yenimahalle Belediyespor’u Play-off serisinindördüncü maçında yenerek şampiyon olan Muratpaşa Belediyespor, kupasevincini Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın düzenlediği akşamyemeğinde kutladı. Süper Ligde üst üste üçüncü kez şampiyonluk kupasınıkazanan Muratpaşa Belediyesi sporcuları düzenlenen yemekte sezonunyorgunluğunu attılar. Yemeğe Başkan Uysal, eşi ve oğluyla katılırken,meclis üyeleri ve kulüp yönetimi de sporcuların mutluluğuna ortakoldular.

HEDEFLERİMİZİ BÜYÜTMELİYİZ

Yemektesporcuları ve teknik heyeti kutlayan Muratpaşa Belediye Başkanı ÜmitUysal, "Hentbolcularımız üçüncü kez kupayı kazanarak şampiyonluğu klasikhale getirdiler. Daha büyük hedeflere yönelebilirsiniz. Hedefimiz Dünyahentbolunun önde gelen ülkelerinin yer aldığı İskandinavlar olmalı.Neden olmasın Antalya’ya Challenge Kupasını getirirsiniz. Kazanılanbaşarılarda emeği geçen tüm yöneticilerimizi, teknik heyetimizi vesporcularımızı kutluyorum" dedi.

KULÜBÜMÜZ SİSTEMATİK YÖNETİLECEK

MuratpaşaBelediyespor Kulübünün yapılacak olan kongrenin ardından sistematikyönetim şekline döneceğini söyleyen Başkan Uysal, "Gelecekte açık,şeffaf ve daha büyük bütçeyle yönetilen, iyi başarılar elde edecek birkulüp olacağız. Hem dikey, hem yatay büyüme yapacağız. Yatay büyüme despor eğitimini yükseltip 10 Binlerin spor yapacağı bir kulüp olacağız.Dikey büyümede Antalya’yı temsil eden takımlarımızı yükseltmekistiyoruz. Sistematik çok güçlü bir kulüp olacağız" diye konuştu.

Bakmadan Geçme