Pazarspor Hentbol’de Dörtlü İmza

Bayanlar Birinci Hentbol Ligi takımlarından Pazarspor, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı 4 sporcu ile sözleşme imzaladı.

Pazarspor Bayanlar Hentbol Takımı, Birinci Lig’deki ikinci yılında2013-2014 sezonunda güçlü bir takım kurmak amacıyla transferlerinisürdürüyor.

Mavi-beyazlılar, Arhavi Belediyespor Kulübü’nden Emel Aydın, VanBelediyespor Kulübü’nden Tuğba Karakuş, Nazan Cömert ve Merve Bozlar ilebirer yıllık sözleşme imzaladı.

Haber

Haber

Kulüp Genel Sekreteri Doğan İnce, takım çalıştırıcısı Fatma Badoğluve yardımcı hoca Dinçer Engin’inde hazır bulunduğu kulüp binasındakiimza töreninde konuşan Pazarspor Bayan Hentbol Takımı sorumlusu AhmetTopaloğlu, ligde iddialı bir takım olmak istediklerini belirterek, “Busezon ligdeki ikinci yılımız, geçen yıla oranla daha profesyonel hareketedeceğiz. Daha çok takımla mücadele edeceğiz ve daha fazla uzakdeplasmanlara çıkacağız. İdari ve teknik kadroyla bu yıl Pazarsporhedefine ulaşacaktır. Yeni transferlerin iyi birer seçim olduğunainanıyorum” ifadesini kullandı.

Yeni Transferler ise Pazarspor forması altında başarılı olacaklarınainandıklarını belirterek, yeni takımlarında şampiyonluk yaşamakistediklerini söyledi.

Resimler: Pazarspor

Bakmadan Geçme