Pektaş “Kupayı kazanmak istiyoruz”

Antalyaspor deplasmanında galibiyet ile ayrılan Spor Toto’da kaptan Alp Eren Pektaş açıklamalarda bulundu.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi 24.Haftası’nda, Antalyaspor  evinde Spor Toto Spor Kulübü’nü ağırladı. Akdeniz Üniversitesi Spor Salonu- Mavi Salon’da oynanan maçın ilk devresini misafir takım 12-19 önde tamamlarken, maç sonunda da gülen taraf 28-35 skor ile Spor Toto Spor Kulübü oldu.

Spor Toto Spor Kulübü’nün deneyimli kaptanı Alp Eren Pektaş Hentbolhaber.net’ten Tuğba Akkesen’e kazanmış oldukları müsabakayı değerlendirdi.

Pektaş, “Antalyaspor maçında iyi bir mücadele sergiledik. Sahadan avantajlı bir şekilde ayrıldık. Önümüzde son iki maçımız var. Mamak Bld. Spor Kulübü ve son hafta da Beykoz Bld. Spor Kulübü ile karşılaşacağız. Mamak maçı için beş günlük bir antreman sürecimiz var. Sıra sıra önümüzdeki maçları değerlendireceğiz. Ligde şampiyonluğu kaybettik. Hedefimiz Türkiye Kupası maçlarıdır. Türkiye Kupası maçlarına hazırlanıyoruz. Kupayı kazanmak istiyoruz. Sakat oyuncularımız iyileştiği zaman tam kadro şekilde sahaya çıkmayı hedefliyoruz.” dedi.

Spor Toto Spor Kulübü, ligde oynamış oldukları 20 maçtan 16 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak Beykoz Bld. Spor Kulübü’nün hemen arkasında 33 puan ile ligde 3. Sırada yer almaktadır.

Bakmadan Geçme