Perihan: Zoru başarmak istiyoruz

Haftasonu Avrupa Kupası mücadelesinde sahne alacak olan Ardeşen GSK'nın Kaptanı Perihan Topaloğlu, büyük mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kadınlar Challenge Kupası’nda (EHF Challenge Cup), Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (Ardeşen GSK), haftasonu Hırvat RK Zelina’yı ağırlayacak.

Rize ekibi güçlü Hırvat rakibi ile turun iki maçını da Ardeşen’de oynayacak.

Takım Kaptanı tecrübeli hentbolcu Perihan Topaloğlu, taraftarın desteği ile zoru başarıp çeyrek finale yükselmek istediklerini söyledi.

Perihan Topaloğlu, 2 yıldır Ardeşen GSK formasını taşımanın gururunu yaşadığını ifade ederek, “Ardeşen hentbolda bir ekol. Yönetiminden taraftarına kupayı hak eden bir camia. Bu sezon büyük bir hedefle yola çıktık. Biz bu hafta sonu canımızı dişimize takarak saha mücadele edeceğiz. Hedefimiz taraftarımızın desteğiyle tur atlamak” dedi.

ARDEŞEN BÜYÜK BİR AİLE!
Ardeşen’in büyük bir aile olduğunu vurgulayan Topaloğlu, “Gerçekten tarifi mümkün olmayan bir sıcaklık var. Taraftarımızla bağımız her gün kuvvetleniyor. Birlikte ağlayıp, birlikte gülebildiğimiz samimi bir ortam var. Ben Ardeşen’de çok mutluyum, takım arkadaşlarım da öyle. Bizi mutlu eden Ardeşen ailesini, elde edeceğimiz başarılarla mutlu etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaptan Perihan Topaloğlu, 14-15 Şubat tarihlerinde Ardeşen MYO’da oynanacak olan karşılaşmalara tüm sporseverleri davet etti.

Bakmadan Geçme