Pes Etmemek ve Gençler Galibiyeti Getirdi

Maliye Milli Piyango Spor Kulübü antrenörü Okan Halay, Mersin Hentbol karşısında galibiyetin müsabaka boyunca pes etmemelerine ve iki genç oyuncusu Halil ve Orkun’un performansına bağlı olarak gerçekleştiğini belirtti.

Okan Halay devam eden açıklamalarında, " Maçın ilk ve ikinci yarısının ayrı ayrı değerlendirilmesi gereken bir maç olduğunu düşünüyorum. İlk yarıda istediklerimizi tam olarak yapamayan erken aldığımız 2 dakika cezaları ile dengemizin bozuk olduğu bir takım görüntüsü içindeydik. Hafta içinde talihsiz bir sakatlık yaşayan Mert Güven’in sakatlığı da takım kurgusunda bazı değişiklikler yapmamıza neden oldu. Bu oyun konsepti içinde özellikle süper ligde bu sene görev alan Halil ve Orkun’un mükemmel  performansını  söylemeden geçmek haksızlık olur. İkinci yarıda maça daha fazla asılan , daha fazla isteyen, bir takım unsurlarını sahaya yansıtarak maçtan galip ayrıldığımızı söylememiz yanlış olmaz. Mersin gibi kaliteli yabancı oyunculardan kurulu bir takıma karşı maçın  son sekiz dakikasında yakaladığımız 7-2 lik seri oyuncularım adına takdir edilecek bir refleksti. Tüm takım oyuncularımı maç içinde yaşadığımız dalgalanmalara rağmen kazanma isteklerinden dolayı tebrik ederim."dedi.

SAKATLIKLARA RAĞMEN İYİ MÜCADELE EDECEĞİZ

Okan Halay hafta sonu karşılaşacakları Ankara İl Özel İdare Spor Kulübü müsabakası ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:

" Bu hafta oynayacağımız İl Özel İdare maçı bayram öncesi ve milli takım arası öncesi oynayacağımız çok önemli maçlardan bir tanesi. Sezon başından beri  şanssızlıklar sonucunda darbeye bağlı çok fazla sakatlığımız olmasına rağmen, kadrodaki oyuncularımız özverili biçimde lig maratonunu sürdürüyorlar. Bu haftaki rakibimiz hem oyuncu rotasyonunda çok kuvvetli bir kadroya sahip ,aynı zamanda milli takımımızın çekirdek kadrosunu oluşturuyor dememiz yanlış olmaz. Ömer , Muhammet , Emre ve Mert Güven’in sakatlığına en son maçta Veli’nin sakatlığının eklenmesi  ve yaklaşık 8 hafta aramızda olmayacak olması morallerimizi bozmasına rağmen, takımımın iyi bir mücadele örneği göstereceğini  düşünüyor ,güzel  bir maç olmasını temenni ediyorum."dedi.

Bakmadan Geçme