Piyango’da akıl almaz ayrılık

Erkekler Süper Lig ekibi Maliye Milli Piyango Spor Kulübünde Rıfat Şahin ayrılığı.

HENTBOLHABER.NET – Altyapı kategorilerine ambargo koyan ve birçok şampiyonluklar ile adından söz ettiren Maliye Milli Piyango Spor Kulübü’nün altyapısında yaşanan ayrılık, kafalarda soru işareti bıraktı.

Daha önceki yıllarda başarılı olan A Takım Antrenörü Okan Halay ile yeniden yapılanma adı altında yolları ayıran Maliye Milli Piyango Spor Kulübü, şimdi de altyapısında 5 yıldır görev yapan ve başarılı performansı ile göze çarpan antrenör Rıfat Şahin ile yolları ayırdı.

Maliye Milli Piyango Spor Kulübünden konu ile ilgili olarak açıklama yapılmaz iken, Rıfat Şahin kendi sosyal paylaşım sitesinden bir mesaj yayınladı.

Mesajda;

“HENTBOL CAMİASININ DİKKATİNE;
Beş sezon boyunca sorumlusu olduğum ‘Maliye Milli Piyango Spor Kulübü Alt Yapı Antrenörlüğü’ görevim, 2014-2015 sezonu sonu itibariyle kulübümüzün yeniden yapılanma adı altındaki tasarrufu ile son bulmuştur.
Öncelikle, kulübümüzün bu son derece profesyonel tasarrufuna saygı duyduğumu belirtmek isterim.
Çalıştığım süre içerisinde, 2014-2015 sezonunda sorumlu olduğum Küçük Erkek Hentbol Takımının ‘TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUDA’ da dahil olmak üzere, kulübümüzün elde ettiği sayısız madalyada benimle birlikte emek ve inanılmaz destek veren sporcularıma, antrenör arkadaşlarıma, velilerimize ve yöneticilere sonsuz teşekkür ederim.
Son olarak, 26 senedir sporcu ve antrenör olarak hizmet verdiğim Hentbol Sporunu çok sevdiğimin ve bundan sonrada hayatım boyunca bu sporun çok iyi yerlerde olması için elimden gelen bütün gayreti göstereceğimin, tüm hentbol camiası tarafından bilinmesini saygılarımla arz ederim” dedi.

Konu ile ilgili olarak Maliye Milli Piyango Spor Kulübünün açıklaması hentbol camiası tarafından bekleniyor.

Bakmadan Geçme