Piyango'dan Anlamlı Ziyaret

Hentbol Erkekler Süper Ligi Ekiplerinden Maliye Milli Piyango, spor mücadelesinin yanında yapmış olduğu sosyal projeler ile de adından söz ettiriyor.

7 Kasım Perşembe günü KAPLAN Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret eden Maliye Milli Piyango Spor Kulübü idarecileri ve sporcuları buradaki birçok öğrenci ile kaynaşma imkanı yakaladılar. Aynı zamanda Hentbolun tanıtımına da katkı koyan Maliye Milli Piyango Spor Kulübünde bu ziyarette Yöneticilerden Ali Pektaş , Şenol Altındağ, Antrenörlerden Okan Halay ve Bülent Tuncer ile A Takım oyuncuları yer aldılar.

Haber

Okul Müdürü Sevinç Özbey ziyaret ile yapmış olduğu açıklamada: “ Maliye Milli Piyango Spor Kulübünün ziyaretleri hem bizleri hem de öğrencilerimizi ziyadesiyle memnun etmişlerdir. Tabi ki Okulumuzun yapımını gerçekleştiren Milli Piyango İdaresine ait bir kulüp olması bizi daha da çok memnun etmiştir. Okulumuza ve öğrencilerimize gösterdiği ilginin değeri biz öğretmen ve öğrencilerimiz adına paha biçilmezdir. Kendileriyle ileride okulumuz ve öğrencilerimiz adına bir takım sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirebileceğimizi değerlendiriyor, imkanları nispetinde yardımlarını bekliyoruz. Ziyareti gerçekleştiren idareci ve sporculara okulumuz öğretmen ve öğrencileri adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

Haber
 

Yöneticilerden Ali Pektaş  yapmış oldukları açıklamalarda, “SosyalSorumluluk Projesi kapmasında özel eğitim veren  okulumuzu  ziyaretettik. Amacımız hem  hentbolun güzelliklerini hem de sporun mücadeleciyönünü öğrencilere aktararak onlarla iç içe olduk. Sporcularımız ileöğrencilerimizin beraber olduğu ortam oldukça keyifli geçmiş bizleri veözel eğitim gören öğrencileri oldukça mutlu etmiştir”dediler.

Haber

 

Bakmadan Geçme